De unde poti achizitiona o lampa UV pentru unghii cu gel?

Azi este despre unghii si despre cum alegem lampa UV, despre cat de importante sunt pentru noi si despre cum le putem schimba aspectul in bine sau in rau…depinde de noi. Asa ca unghiutele la control!

Acest subiect se imparte in doua, pentru ca vorbim de doua aspecte diferite – cea a tehnicianului si cea a clientei, fiecare are chichitele. Daca vorbim din postura de clienta, ei bine aici lucrurile stau destul de simplu. Ne dorim ca totul sa mearga repede, urmand sa ne bucuram de unghiutele noastre timp indelungat

Lampa UV

Daca ne gandim din partea unei tehniciene, aici situatia se schimba, pentru ca ea se gandeste la calitate, la cum poate realiza lucrari de durata, intr-un timp relativ scurt, si cum sa aleaga o lampa UV care usuca bine gelul.

De unde poti achizitiona o lampa UV pentru unghii cu gel?

Sunt diferite magazine online dar si fizice, de unde poti achizitiona astfel de lampi cu gel, eu totusi vreau sa-ti spun de unde poti achizitona lampa UV la de calitate la preturi foarte bune.

Amalia.ro, aici poti gasi o multime de lucruri pentru unghii, pe langa lampa UV, poti achizitiona oje semipermanente, geluri, diferite solutii pentru curatare, dar si multe alte lucruri utile in acest domeniu si nu numai.

Pentru ca vreau sa invat si sa devin tehnician unghii false, am ajuns pe acest magazin online, de aici mi-am achizitionat oje semipermanente si alte produse necesare pentru a avea succes in domeniu.

Pe langa modelul prezentat mai sus, pe site vei gasi si alte modele la fel de interesante. La fiecare lampa UV vei gasi informatii care te pot ajuta, de asemenea pot sa iti spun ca pe site poti plati cu Paypal ceea ce din punctul meu de vedere este un mare plus.

Lampa UV

Am intrebat diferite doamne si domnisoare din acest domeniu, si foarte multe mi-au spus ca prefera lampile UV cu led in favoarea celor cu neon, pentru ca cele cu led fac o treaba mult mai bun si sunt mult mai usor de folosit si mai rapide.

Chiar daca nu am experinta in domeniu, voi merge pe mana lor, si imi voi achizitiona o lampa UV cu led, pentru ca vreau sa incep cu dreptul si vreau ca totul sa mearga bine.

Amalia.ro este locul potrivit pentru astfel de achizitii deoarece aici vei gasi mereu ceea ce ai nevoie pentru a realiza unghiute perfecte. Dar inainte de toate, te rog sa faci un curs, pentru ca sanatatea clientelor tale este importanta.

13 comentarii la „De unde poti achizitiona o lampa UV pentru unghii cu gel?

  1. Si eu am inceput sa ma documentez de lapi uv. Tocmai ce am primit una insa nu e profesionala. Pentru inceput as vrea sa vad daca ma pricep sa imi pun unnghii semi acasa, iar mai apoi sa investesc in produse de calitate. Pentru uz personal, bineinteles, caci pentru a pune altor fete cred ca e nevoie de un curs.

  2. Sa stii ca si eu am lampa de la Amalia si ma impac tare bine cu ea. Mi-am luat un kit complet de unghii semi si sunt foarte bune. Le recomand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *