De ce nu ar trebui sa iti fie teama sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Multe tinere din prezent se simt atrase de ideea de a lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti, insa au tendinta sa dea inapoi din cauza prejudecatilor care s-au creat in jurul acestui domeniu. Unele chiar recunosc ca le este teama sa faca parte din aceasta industrie atat de controversata, desi sunt convinse ca beneficiile ar fi cu mult peste cele oferite de joburile obisnuite. Daca si tu te afli in aceasta situatie, din acest articol vei afla de ce nu ar trebui sa iti mai fie teama sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti cum este Studio 20!

Videochat nu inseamna prostitutie

studio de videochat din Bucuresti

Daca pana acum ai crezut ca a lucra intr-un studio de videochat Bucuresti inseamna a face prostitutie, a venit timpul sa iti schimbi parerea. A fi model de videochat presupune comunicarea online cu admiratorii, nicidecum a avea contact direct cu ei. La fel cum un studio de productie vinde o emisiune de divertisment catre un post de televiziune, la fel si un studio de videochat din Bucuresti vinde un show privat catre site-uri de profil din alte tari. E ca si cum ai fi moderatoare de emisiune, insa intr-un cadru mult mai intim si mai personal. In plus, la Studio 20 ai ocazia sa faci videochat glamour, adica o abordare inovatoare, in care nu esti nevoita sa te dezbraci. E suficient sa fii inteligenta si sa stii sa iti seduci interlocutorii, iar conversatiile se vor transforma in castiguri importante.

Videochatul chiar este legal

Din seria prejudecatilor referitoare la munca intr-un studio de videochat din Bucuresti face parte si legalitatea acestei activitati. Nu trebuie sa iti fie teama sa fii model in aceasta industrie, intrucat videochatul este 100% legal, fiind reglementat inca din anul 2003. In plus, daca te vei alatura unui studio profesionist si recunoscut la nivel international, cum este Studio 20, vei lucra in baza unui contract de artist-interpret si a unui act aditional semnat la fiecare doua saptamani, pentru venituri sigure si legale.

Castigi 1.000 de dolari inca din prima luna

Indiferent daca ai experienta sau nu intr-un studio de videochat din Bucuresti sau din orice alt loc, ca model te vei bucura de un venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna. Cu alte cuvinte, trebuie doar sa te prezinti zilnic in functie de programul flexibil pe care ti-l stabilesti si sa fii receptiva la a invata lucruri noi. In rest, banii vor intra in cont, iar suma va creste cu timpul, in functie de reusitele tale. Cu perseverenta, vei ajunge si la 10.000 de dolari pe luna, bani cu care iti vei permite absolut orice doresti.

Videochatul iti garanteaza confidentialitate

Nu esti obligata sa spui ca lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti, daca nu iti doresti acest lucru. Studio 20 garanteaza confidentialitate tuturor modelelor sale si le permite sa isi aleaga singure un pseudonim pe care sa il foloseasca in conversatii, astfel incat tinerele sa nu aiba nici un fel de retineri.

Asadar, a venit momentul sa renunti la prejudecati legate de videochat si sa te aventurezi intr-o experienta cu totul si cu totul noua! Si tu poti fi un model de top intr-un studio de videochat din Bucuresti daca ai o doza de ambitie si iti place sa evoluezi in cariera! Vino la Studio-20.ro!

Un comentariu la „De ce nu ar trebui sa iti fie teama sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *