DIY – Bentita cu urechi de pisica

Fetita mea adora pisicile si cam tot ce tine de feline, asa ca bentita cu urechi de pisica este preferata ei. Nu ma asteptam totusi sa ii placa si sa o poarte in fiecare zi, dar ma bucur enorm sa vad ca este asa incantata de ceva realizat de mine.

Desi ti-am promis un brosa din fetru, azi iti voi arata cum poti realiza o astfel de bentita pentru fetite. Nu are sens sa o lungim, hai sa iti spun ce ai nevoie pentru o bentita cu urechi.

Materiale necesare:

  • fetru – se gaseste la mercerie sau la Pepco
  • hartie gumata cu sclipici – o gasiti la Jumbo sau la papetarie
  • panglica – eu am folosit-o pe cea ramasa de la bentita realizata in articolul anterior
  • pistol de lipit cu silicon
  • hartie
  • baza de bentita
  • foarfeca

Vom incepe cu hartia – ai nevoie de doua bucatale de hartie unul mare si unu mic, de 5-7 cm. Pe amandoua le indoi fix pe jumatete si formezi si decupezi un colt, sa poata forma o ureche.

Cele doua forme vor fi bazele urechilor, ele iti voi fi de folos pentru a decupa corect cele doua bucata de fetru si de hartie gumata.

Cu cea mica vei decupa din hartia gumata cu sclipici, cu ajutorul celei mari vei decupa din fetru baza urechii.

TIPS: fetru pune-l dublu, pentru ca ai nevoie de o forma ca cea din poza, vei intelege putin mai incolo de ce ai nevoie de ele asa.

Dupa ce ai facut pasii de mai sus, totul este simplu. Baza o imbraci in panglica, la fel ca ceea realizata saptamana trecuta. Daca nu stii despre ce vorbesc, iti las aici link-ul – bentita cu fundita

Cand ai terminat de imbracat baza bentitei, ne vom apuca de urechile de pisica. Ai acum 2 urechi maro – sau orice alta culoare de fetru ai ales, si 2 urechi roz, sau culoarea aleasa de tine.

Urmeaza partea cea mai interesanta. Pune putin silicon cald la jumatatea urechiilor din fetru si fixeaza-le pe baza bentitei. La o distanta cat de cat ok, cum crezi tu ca vor arata ok.

Inca putin si bentita cu urechi de pisica este gata!

Dupa ce ai pus urechile, mai ramane sa pui hartia gumata cu sclipici – ca in poza mea.

Le poti lasa asa sau le poti cosmetiza putin. Poti pune fundite la baza, ca sa nu se mai vada baza, si floricele sau inimoare – in functie de talentul tau. Eu am pus inimioare din aceeasi hartie gumata.

Gata, bentita cu fundita este gata, si fetita mea se bucura de ea zi de zi. Ea viseaza ca este pisica. Ii place bentita si cu cateva instructiuni, poti realiza o bentita cu urechi de pisica pentru fetita ta.

M-am gandit sa incerc sa fac aceste tutoriale sub forma de clip, sa le postez pe youtube, spune-mi ce parere ai despre acest lucrur si daca iti doresti asta, voi face pe viitor tutoriale online dar si articole detaliate cu instructiuni.

13 comentarii la „DIY – Bentita cu urechi de pisica

  1. Foarte drăguță și ingenioasă ideea! îmi imaginez ce bucurie a fost pe micuța ta!
    Să o poarte sănătoasă iar tu să te gândești la noi modele 🙂
    Mulțumim pentru idee!

  2. Arata tare bine coronita asta si nici nu este greu de facut. Cred ca ar fi dragut sa pot face si eu cu fetita mea chestii din astea impreuna cu ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *