DIY Brosa din fetru

Mi-as fi dorit tare mult sa iti fi arata acest do it yourself miercuri, cand era timpul luni, dar…recunosc ca m-am lasat acaparata de un proiect pentru o persoana draga si am pierdut notiunea timpului.

Nu iti voi arata proiectul decat atunci cand va ajunge la destinatie, totusi promit sa va arat cum puteti realiza un astfel de proiect. Azi in schimb vreau sa va explic cum puteti realiza o brosa din fetru cu ajutorul a 3-4 lucruri.

Hai sa incepem:

  • fetru – se gaseste la Pepco, Jumbo sau online
  • silicon – pistol de lipit
  • ac de siguranta
  • foarfeca

La sfarsit am adaugat si putin fetru maro, puteti folosi in loc ata neagra.

Ai nevoie de o bucata de fetru verde, cinci patratele de fetru colorat – el am ales portocaliu – sau mai bine zis Maya l-a ales.

Pe cele colorate – le decupezi in forma de inimoara, pe cea verde – o vei face ca pe o frunza, fix ca in poza mea de mai sus. Vei mai avea nevoie de o bucatia de fetru colorat.

Realizeaza o taietura ca in poza mea. Cu ajutorul ei, vei da o o forma draguta petalie tale.

Cele patru inimioare vor iesi patru petale, pe care le lipesti una langa alta cu un centru comun. Este important sa se suprapuna putin, pentru a avea o brosa din fetru frumoasa.

Am spus la inceput am folosit fetru verde si maro. Pe cel maro l-am folosit pentru a face centru florii, din cel verde am facut o frunza.

Dupa ce am fixat fetru maro in mijloc si frunza in spate, m-am facut doua taieturi mici pentru a fixa acul de siguranta.

Asa trebuie sa arate ( puteti folosi ace speciale pentru brose, le puteti achizitiona din magazinele de profil, gen multemargele.ro ) eu am ales acele de siguranta clasice.

Rezultatul final va fi acesta.

Brosa mea din fetru este gata. Daca va placut tutorialul meu va rog frumos sa imi spuneti, de asemenea daca aveti nelamuriri.

Imi cer scuze ca nu am postat articolul miercuri, asa cum era normal. Voi incerca sa ma il postez in fiecare miercuri. Pentru saptamana viitoare am facut sondajul, si voi face un semn de carte din fetru.

2 comentarii la „DIY Brosa din fetru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.