DIY – Semn de carte din hartie

Saptamana trecuta ti-am povestit cum poti realiza un semn de carte cu fetru si elastic, azi vreau sa iti arat cum cu putina hartie poti realiza un semn de carte simpatic si usor de realizat. Primul, cel cu 8 voturi, l-am realizat saptamana trecuta, pe blog vei gasi articolul. La fel ca data trecuta, daca ai nelamuriri, nu sta pe ganduri si intreaba-ma, aici sau intr-un mesaj privat pe pagina de facebook Alinapink.

Inainte sa incep, voi avea nevoie de ajutor – ce proiect sa pregatesc pentru saptamana viitoare? Astept ideile voastre.

De ce ai nevoie

  • hartie
  • foarfeca
  • rigla

Eu am ales din Pepco hartie colorata – are la 5 lei cateva modele intr-un singur pachet – fiecare model este disponibil in 5 foi

Deci…decupeaza un patrat de 10 cm si indoaie-l pe jumate – ca in poza mea. Apoi cele doua colturi – adu-le la jumate, ca in poza mea de mai jos.

Dupa ce s-au format dungile reia primul pas – indoie patraul in jumatate, vei indoi un colt al triunghiului tau. Nu este greu – poate nu ma exprim prea bine dar sper ca pozele mele te vor ajuta.

De asemenea daca ai nevoie, pot realiza un clip cum poti realiza acest semn de carte.

Sa revenim totusi, ultimul pas, dupa ce ai indoit un colt, adu cele doua colturi ramase la jumatate. Baga in interior cele doua colturi si vei obtine astfel un semn de carte.

Simplu si usor poti forma un semn de carte pentru tine si pritenii tai. Poti folosi o hartie alba, hartie colorata din librarii sau o bucata de ziar, poti folosi si hartie de imbachetat, orice tip de hartie iti place. Tot ce trebuie sa faci, este sa urmezi pasii de mai sus,

Este util si astfel nu vei fi nevoita sa indoi pagina pentru a nu uita unde ai ramas, il poti muta cu usurita pe alta pagina si dintr-o foaie A4 poti realiza in jur de 6 astfel de semne de carte. Le poti face si mai mici, realizand patrate mai mici de 10cm, mie imi place cum au iesit asa.

Astept cu mare drag ideile voastre pentru proiectul de saptamana viitoare, dar si rezultatele voastre daca incercati acest semn de carte.

Un comentariu la „DIY – Semn de carte din hartie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.