Empties luna aprilie

Ti-am povestit in ultimul articol, ca vreau sa public in fiecare luna acest tip de articol. In primul rand pentru este imposibil sa nu termin cateva produse in decurs de o luna, si pentru ca despre unele nu apuc sa vorbesc, si asa pot sa iti spun cateva cuvinte despre ele si daca m-au impresionat sau nu.

Nu o voi lungi, pentru ca am cateva produse terminate, hai sa incepem, bine?

  • Geluri de dus

Voi incepe cu cel de la Nivea, are un miros wow si o textura foarte interesanta, cremoasa. Mi-a placut. Gelul de dus pentru copii de la Avon – l-am achizitionat pentru Maya, nu miroasa a lavanda…ceea ce mi se pare dubios.

Spumantul de baie de la Avon – are un mare plus, este albastru la culoare si mi se pare interesant faptul ca miroase bine dar si ca lasa apa albastra. Fetita mea l-a adorat si l-a folosit la fiecare baie. Este primul spumant de baie care se termina in doua saptamani.

  • Balsam si masca de par

Masca de la Loncolor am primit-o dar o ador. Face minuni cu parul vopsit, o recomand. Balsamul de la Kallos este la fel de ok, are pretul accesibil – cam 10 lei, sau mai putin – lasa parul placut la atingere si usor de periat.

  • Pasta de dinti

Ambele sunt de la Vivanatura, ti le-am prezentat intr-un articol mai vechi. Imi plac amandoua foarte mult, doar ca a trecut perioada de la deschidere, si am decis sa le arunc.

De cand am inteles cum sta treaba cu semnele inscriptionate pe ambalaje, am inceput sa le respect.

  • Deodorant

Desi aleg sa folosesc un deodorant crema de la Dove, pot spune ca acesta isi face treaba, este ok persista si impiedica mirosurile neplacuta.

  • Sampoane

Doua pentru Maya, amandoua sunt ok, desi Dalin are un minus pentru miros, pur si simplu miroase dubios. Despre samponul de la Gamarde ti-am povestit. Ti-am spus ca este bio si ca l-am primit pentru testare. Mi-a placut, nu are un miros puternic si isi face treaba.

  • Produse diverse

Aceste produse ajung la gunoi pentru ca sunt vechi. Corectorul de la Kallos il am de multa vreme, am descoperit cu timpul ca nu am nevoie de el, drept urmare a zacut in tursa.

Rimelul de la Avon, din gama Lux este ok, il iau de obicei maro. Are un mare plus pentru ca are peria din par nu din plastic. Lacul sau top cout-ul este vechi si pur si simplu si-a stricat textura.

Ultimul produs este de la Touch – il arunc pentru ca nu ii vad rostul. NU fac parte din categoria oamenilor ce mereu se tem de microbi, asa ca nu are sens sa il tin in geanta degeaba.

Acestea au fost produsele terminate in luna aprilie. Spune-mi tu ce produse ai incercat si care ti-au placut.

3 comentarii la „Empties luna aprilie

  1. Deodorantul Rexona l-am folosit si eu si mi-a placut mult. Ce nu-mi place e ca nu are capac care sa il tina inchis. Si noi avem in baie un spumant de la Avon cu citrice si chiar miroase a portocale. Eu azi am aruncat vreo patru lacuri de unghii care s-au uscat si mi-am cumparat doua in loc din DM, mai de vara. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *