Lista de dorinte Anna Bell – recenzie

Lista de dorinte de Anna Bell este o carte superba. Incep cu asta, pentru ca pe mine m-a fermecat. M-a facut sa ma gandesc ce as trece pe o astfel de lista, dar si cate lucruri as face pentru un barbat?

Am vazut cartea acum ceva timp, si am primit-o de la Carti-beletristica.ro la un concurs, ti-am arata-o si intr-un articol weeks in photo. Apropo de asta, scuze ca cel de ieri nu a aparut, promit ca il voi publica.

Voi incepe prin ati face cunostinta cu Abi, o femeie in varsta de 30 de ani, care se desparte de prietenul ei Joseph, iubirea vietii ei, fara prea multe detalii. Aceasta sufera groaznic, isi ia o pauza de la locul de munca, mananca haotic pana cand gaseste o lista cu obiective de indeplinit.

Oare va avea rezultatele dorite, se va intoarce Joseph la ea?

Sa servesc ceaiul la Ritz

Sa invat o limba straina

Sa degust vin intr-o podgorie adevarata

Sa vizitez Parisul

Sa particip la Glastonbury

Sa fac inconjurul insuleti Wight cu bicicleta

Sa ma catar pe cele patru piscuri din Marea Britanie

Sa invat sa fac windsurfing

Sa alerg o jumatate de maraton

Sa cobor in rapel Turnul Spinnaker

Acestea 10 lucruri erau trecute pe lista lui Joseph, Abi in schimb decide sa le faca, in speranta ca acesta se va intoarce la ea.

Incepe cu vizita la Ritz pe care o face impreuna cu prietena ei Sian, dar nu inainte de a se razbuna pe parul ei, care la inceput era lung ajunge sa fie bob, o schimbare de look ce ii se potriveste de minunte.

In timp de bea ceaiul la Ritz se intalneste cu Joseph, schimba doua cuvinte si apoi pleaca. Invata ca mearga pe bicicleta unde il cunoaste pe Ben, un barbat cu parul ondulat si barba, care ii este alaturi in fiecare provocare.

Oare va cobor Abi in rapel Turnul Spinnaker?

Fiecare punct parcurs de pe lista este postat pe pagina de Facebook, in speranta ca fostul ei iubita va vedea cat de multe a realizat. Invata sa fac windsurfing desi ii este frica de inaltime si viziteaza Parisul impreuna cu Ben.

Isi depaseste teama de inaltime si escaladeaza varful Snowdon, impreuna cu Ben, Sian si alti prieteni de-ai ei. In speranta ca Joseph se va intoarce la ea inante se fie nevoita sa faca ultimul punct.

Este suspendata de la locul de munca, dupa ce este sabotata de un coleg, se cearta cu cea mai buna prietena a ei Sian, si lui Ben ii spune ca nu stie ce este iubirea, desi toti au fost alaturi de ea cand a bifat fiecare punct de pe lista.

Oare se impaca cu Joseph, va face coborarea in rapel desi o ingrozeste, se va impaca cu Ben si Sian, isi va pierde locul de munca sau v-a demonstra tuturor ca este sabotata?

Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul de-a lungul cartii, de aceea te invit sa o citesti, pe mine m-a cucerit si ma bucur ca am citit-o.

Tu ai duce la bun sfarsit o lista doar pentru a aduce un barbat inapoi? Eu una nu, mi-as pune pe lista teluri pe care vreau cu adevarat sa le fac.

Un comentariu la „Lista de dorinte Anna Bell – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *