NOTD – Unghii cu oja semipermanenta, CANNI ONE STEP

Pur si simplu ideea de a-mi face unghiile acasa cu oja semipermanenta este wow, si sa vad cat de frumos arata unghiile mele la final…pot spune ca a meritat. Nu credeam vreodata ca voi publica astfel de articole.

oja semipermanenta

Azi este zi de curatenie, ceea ce inseamna o zi dura pentru unghiile mele, dar pentru ca sunt realizate cu oja semipermanenta, totul s-a schimbat.

Hai sa iti arat cum arata unghiile mele, si apoi iti voi povesti cum le-am facut, ok? Daca vei dori un diy legat de cum sa iti faci unghiile cu oja semipermanenta sa imi spui, si promit sa iti fac.

Oja semipermanenta CANNI #421

oja semipermanenta

Am folosit oja semipermanenta achizitionata pe amalia.ro, o oja One Step CANNI – am ales-o pe aceasta pentru ca nu am nevoie de baza si de topcoat, pentru ca momentan nu am primit coletul ce contine aceste produse.

Totusi…hai sa iti spun pasii si sa iti arat unghiile mele. Este nuanta #421, si iti spun drept ca pe unghii arata fabulos.

Deci…hai sa incepe: pregatesti unghiile – le cureti foarte bine, le dai forma dorita, tai cuticula, si cu ajutorul unei pile, pileste unghia cat sa iei luciu natural. Nu pili mult, pentru a nu deteriora unghia.

Am aplicat oja, ca pe o oja normala. Acesta este avantajul acestei oje, este ca se aplica usor, diferenta o face faptul ca trebuie uscata cu in lampa.

oja semipermanenta

Am aplicat oja in trei straturi, dupa fiecare strat am uscat in lampa. Si u rezultatul este acesta.

Pe amalia.ro am gasit o multime de nuante superbe, am gasit aceasta oja, dar si multe altele, plus am gasit o multime de reduceri si de produse speciale pentru a realiza unghii cu gel sau cu oja semi.

Eu m-am indragostit de unghiile mele, nu sunt experta in domeniu, dar au iesit destul de frumos, pe langa asta dupa o zi de curatenie prin casa si umblat cu produse de curatenie, arata impecabil.

Pe viitor voi incerca sa imi fac si unghiile cu gel, si sa va arat pas cu pas cu le-am facut, si modelul ales, pana atunci…mai exersez in arta ojelor semipermanente.

Un comentariu la „NOTD – Unghii cu oja semipermanenta, CANNI ONE STEP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *