Weeks in photo #6

Buna draga mea, saptamana trecuta nu am postat articolul, pentru ca nu aveam ce sa iti arat. Am avut o saptamana dubioasa, un inceput sa luna urat chiar daca a fost ziua mea. Voi incepe prin ati spune ca saptamana ce tocmai s-a incheiat m-a ajutat sa iau taurul de coarne, si vreau sa ma reprofilez.

Inca de cand ma stiu mi-a placut sa imi fac unghiile asa ca voi pune in aplicare aceasta pasiune si ma voi specializa in domeniu. Pana cand va voi arata primele mele unghii cu gel si evolutia mea, hai sa vedem ce a fost memorabil in saptamana ce tocmai s-a terminat.

Am primit cartea de la Libris, iti voi lasa recenzia ei, imediat ce o termin.

A ta vesnic Lara Jane este ultima carte din seria asta. Abia astept sa o citesc si sa vad ce se intampla cu Lara Jane si Peter K.

Am primit trei colete superbe cu produse frumoase. Oje semipermanente, un uscator si o placa de par.


Am avut o saptamana plina, in care am inteles cat de mult conteaza sa ai persoane speciale alaturi. Am inteles ca uneori un strain te poate ajuta mai mult decat o persoana ce face parte din neamul tau.

Ultima zi, duminica am petrecut-o la iarba verde, in Parcul de Agrement Bragadiru. Va spun drept ca este minunat si va sfatuiesc sa vizitati locul, daca sunteti din Bucuresti, sau daca sunteti in trecere.

Weeks in photo saptamana sase

Maimuta mea s-a bucurat din plin de parcurile de acolo, si de aceea pe viitor voi mai merge.

Am avut o saptamana plina, am lucrat la un proiect pe care ti-l voi prezenta mai tarziu, este o supriza pentru cineva si nu vreau sa o strica. Nu pot spune ca am inteles mare lucru, dar m-am decis sa fac schimbari.

Nu voi renunta la blogurile mele, mayapink.eu si alinapink,ro sunt doua spatii pe care nu le voi abandona si pe care sper sa postez la fel de des. Totusi pentru mayapink.eu, am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa stiu ce tipuri de articole ati vrea sa citi acolo.

Astept mesajele voastre cu idei de articole si pentru ca am publicat articolul cu borsa din fetru, spune-mi ce proiecte ai vrea sa mai vezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *