A ta vesnic Lara Jane – Jenny Han

Azi este un moment trist, pentru mine cel putin. Pentru ca am terminat trilogia Tuturor baietilor pe care i-am iubit. O serie uimitor de frumosa ca m-a facut sa plang si sa rad pe tot parcursul cartilor.

Pentru ca este ultima carte, iti voi face un mic rezumat primelor doua carti, urmand ca apoi sa iti spun parere mea despre ultima carte: A ta vesnic, Lara Jane, pe care o gasesti pe Libris.

Tututor baietilor pe care i-am iubit – primul volum de Jenny Han, incepe prin a ne face cunostinta cu fetele Song, unde o intalnim pe Lara Jane, o adolescenta ce scrie scrisori de dragoste baietilor pe care candva i-a iubit.

Intr-un fel sau altul aceste scrisori ajung la destinatie de aici incepe aventura ei. Ajunge sa aiba o relatie falsa cu Peter, dar care cu timpul evolueaza.

P.S. Te mai iubesc si-acum – volumul doi. Aventura continua, ( recenzia o gasesti aici ) in acest volum povestea celor doi continua, dar este pusa la incercare. Oare raman impreuna?

Raspunsul il aflam la sfarsitul volumul doi, dar si in volum ce urmeaza. Aici intra in scena A ta vesnic, Lara Jane de Jenny Han. In acest volum totul se schimba pentru eroina noastra.

In primul rand relatia tatalui sau cu vecina lor, doamna Rothschild, evolueaza, sora lor Margot le spune ca prietenul ei va dormi in camera ei nu in camera de oaspeti, fapt ce declaseaza cateva scantei.

Dar cea mai mare schimbare este raspunsul negativ primit de la universitate, unde vor merge toti prieteni ei, inclusiv Peter. Aceasta schimbare pune la mare incercare relatia lor, oare ce va face Lara Jane?

Dar obiectul cu adevărat deosebit pe care l-am inclus e scrisoarea mea, cea pe care i-am scris-o cu atât de mult timp în urmă, cea care ne-a apropiat unul de altul. Aveam de gând să o păstrez, dar am simțit că ar fi cumva potrivit să i-o dau lui Peter. Într-o bună zi, toate astea vor fi dovezi, dovezi că am fost aici, dovezi că ne-am iubit unul pe altul. E garanția că, indiferent ce se va întâmpla cu noi în viitor, aceste timpuri ne-au aparținut.

Stii deja din primul volum ce decizie a luat sora ei mai mare Margot, aceasta s-a despartit de iubitul ei Josh, cand a ales sa mearga la o facultate aflata in alta tara. Oare ce decizie va lua Lara Jane?

Din punctul meu de vedere, acest volum este foarte special, ne arata cat de mult s-a maturizat Lara Jane, si ne tine cu sufletul la gura pagina dupa pagina.

Recunosc ca am plans alaturi de Lara Jane cand a primit raspunsul de la universitate, de asemenea am stat alaturi de ea cu fiecare eveniment din viata ei.

A ta vesnic, Lara Jane de Jenny Han, este ultima carte din minunata trilogie, dar da-mi voie sa iti spun ca Jenny Han ne-a pregatit o noua supriza, o noua carte, care cred ca va fi la fel de speciala ca aceasta.

Cand aceasta carte va fi disponibila la noi in tara, o voi cumpara, pana atunci te sfatuiesc sa citesti aceasta serie, este uimitoare, pe mine m-a cucerit si cu siguranta este o carte pe care o voi tine minte mult timp de acum inainte.

Un comentariu la „A ta vesnic Lara Jane – Jenny Han

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *