Accesorii de argint pentru intrega familie

De cate ori ma uit la fetita mea, imi aduc aminte de copilarie. Cumva cred ca este inevitabil, dar azi vreau sa vorbim despre accesorii, despre cercei si despre obiceiuri. 
Cand eram mica, de varsta cu Maya ( patru ani si ceva ) purtam cercei de aur, din aceia tip tortita de aur. De fiecare data cand purtam pulovere facute de mama, ajungeam sa rup cerceii. Astfel am la activ in jur de cinci sau sase perechi de cercei rupti. Pe la vasta de 11 ani, parintii mei au ajuns la concluzia ca trebuie sa port cercei de argint cu tija/ surub, pentru a evita orice tip de accident. 

       De atunci zi de zi port cercei de argint, si de cand am descoperit All4Silver, ma bucur de, decizia luata de parintii mei atunci, pentru ca de atunci ma bucur de cate o pereche noua de cercei zi de zi. 
In prezent detin in jur de 150 de perechi de cercei, argint, inox, sau alte materiale, in fiecare zi ii port si ii schimb. 
     Pe All4silver, am descoperit raiul iubitorilor de argint, atata pentru adulti cat si pentru micile domnisoare, cei de aici au o gama variata de produse, iti mai spun sincer, ca este dificil sa alegi cateva produse, si tocmai de aceea, te sfatuiesc sa iti aloci timpul necesar vizitarii magazinului online, altfel vei regret ca nu ai vizitat fiecare categorie in parte.

     Iti spuneam la inceput ca vreau sa vorbim de obiceiuri, vreau sa te intreb, cum oare s-a ajuns la obiceiul de a purta cercei de aur, mai ales cand vorbim de bebelusi, carora inca de la nastere li se pun astfel de accesorii. Pe langa asta am descoperit recent, ideea de a le pune bratari sau lantioare, oare de unde a pornit acest obicei.
   Si fetita mea poarta, dar cu siguranta cand va creste ii voi prezenta argintul, fiind din punctul meu de vedere, mult mai usor de accesorizat si de purtat. 

All 4 silver este locul potrivit pentru astfel de achizitii, pentru ca am peste 20000 de produse si ca aici vei gasi mereu ceea ce ai nevoie pentru cea mica.
Fetita mea este destul de cocheta, si imi spune ca vrea si ea cercei asa multi ca mami. Desi in prezent aleg sa merg pe varianta clasica, cerceii cu tortita de aur, cu siguranta pe viitor ii voi cumpara diferite perechi de cercei de argint, dar si bratari si lantisoare, haioase si speciale pentru ea.

In concluzie, All4Silver, este locul potrivit pentru achizitionarea accesoriilor de argint, gama variata, preturile accesibile face ca acest magazin online sa fie pe placul meu, dar si pe placul celor din familia mea.


4 comentarii la „Accesorii de argint pentru intrega familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *