Alege un fotograf priceput pentru nunta ta

Vara este sezonul nuntilor, dar si a evenimentelor care sunt menite sa fie imortalizate. Stiu deja ca imi vei spune ca avem telefoane mobile, ca acum traim intr-o era digitalizata, in care ne este usor sa imortalizam un moment frumos, dar spune-mi cat de profesionale ies pozele tale?

Sincer…chiar daca alegi sa faci unele pozele cu telefonul, sau cu aparatul foto, consider ca este important sa alegi un fotograf de nunta, ce stie sa puna in valoare fiecare moment si care va suprinde in fiecare fotografie, sentimentele si emotiile voastre.

In primul rand pot sa iti spun ca acest aspect mi se pare extrem de important, pentru ca daca nu alegi un fotograf de nunta priceput, vei regreta, ca nu ai cautat din timp si nici nu te-ai uitat pe site-ul sau portofoliul lui, inainte de a stabili detaliile.

Stiu ca atat cunostintele tale cat si internetul te poate ajuta, dar sincer…te sfatuiesc sa ai grija, daca un fotograf a fost bun pentru botezul prieteni tale, nu inseamna ca se poate plia perfect cu nevoile tale.

De aceea vorbeste, stabilieste inca de la inceput ceea ce iti doresti, nu lasa pe maine ce poti face azi, si nu te culca pe o ureche. Da este adevarat ce am spus mai sus, faptul ca acum aproape toata lumea are un telefon cu camera foto, dar oare sunt atat de calificati incat sa lasi nunta pe mana lor, sau vrei ca atunci cand timpul va trece si te vei uita la fotografii, sa ramai impresionata si sa iti aduci aminte cu drag de aceea zi?

Pe langa asta te sfatuiesc sa alegi un fotograf de nunta ce iti poate pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie. Nu este imposibil si cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie, doar ca nu lasa totul pe ultima suta de metri, pentru ca asa cum am spus, si imi cer scuze ca ma repet, nu poti lasa nunta ta pe mana unor neprofesionsiti.

Eu stiu sigur ca asa voi face, chiar daca consideram ca orice persoana poate face poze, un fotograf de nunta experiementa, poate capta cele mai frumoase emotii, cele mai minunate clipe intr-o fotografie.

Un comentariu la „Alege un fotograf priceput pentru nunta ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.