Cosuri si europubele pentru orice intrebuintare

Una din cele mai mari probleme ale omenirii o reprezinta deseurile. Indiferent de tipurile deseurilor, adica menajere sau de alta natura, problema depozitarii acestora este una foarte mare. Insa, o problema si mai mare o reprezinta aruncarea lor de catre cetatenii planetei in locuri nepermise. Din pacate, lumea inca nu pricepe pericolul pe care il presupune lipsa unei educatii in sensul colectarii selective. Faptul ca materialele ce nu sunt biodegradabile sunt aruncate la voia intamplarii, face ca planeta si vietuitoarele sa aiba de suferit. Vedem imagini ingrijoratoare cu animale marine sufocate la propriu de recipiente sau diverse obiecte din plastic. Nu numai ca punem in pericol perpetuarea unor anumite specii, ci si sanatatea intregii planete. Poate ca nu stiai, insa plasticului ii trebuie 1 milion de ani ca sa se degradeze. Este inspaimantator sa stii ca o sticla pe care ai aruncat-o intr-o padure, va fi acolo si peste 1 milion de ani. Sa nu mai spunem despre faptul ca polistirenul si sticla nu au moarte. Asa ca, ar fi timpul sa fim responsabili si sa ne dedicam mai mult  aruncarii gunoiului intr-un mod cat se poate de responsabil. De aceea, avem nevoie de cosuri colectare selectiva sau alte tipuri de cosuri speciale.

Astfel, gunoiul, indiferent de natura lui, va ajunge unde trebuie. La magazinul cosuri-europubele.ro vei gasi toate tipurile de cosuri gunoi si europubele, de calitate superioara, ce te pot ajuta in lupta ta pentru protejarea planetei. Chiar si pentru cele mai sofisticate locatii se pot achizitiona cosuri inox elegante, care au acelasi scop: colectarea selectiva. Iata cateva astfel de cosuri pe care ti le recomandam:

1. Trelleborg A sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

2. Cosul de gunoi HORSENS. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS are un design compact, fiind prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si dimensiuni de 70 x 30 x 70 cm.

3. Cosuri cu capace rabatabile, de 45L, tot pentru colectare selectiva. Cosurile de acest tip sunt ajutorul ideal in sortarea deseurilor in birouri, scoli, spitale. Cosurile sunt superpozabile. Suprafata neteda usureaza curatarea. Forma si marimea cosurilor sunt proiectate special pentru colectarea de hartii de birou sau sticle PET. Cosurile de gunoi pentru reciclare selectiva sunt ideale pentru cladiri de birouri, centre comerciale, scoli, spitale.

Un comentariu la „Cosuri si europubele pentru orice intrebuintare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *