Covoare pentru orice business

Covorul este un element important din orice spatiu interior. Inca din vechile timpuri, covoarele erau apreciate si reprezentau o caracteristica importanta din decorul anumitor cladiri, precum palate sau castele. Covorul era un simbol al bogatiei celui care detinea locatia respectiva, iar oamenii de rand nu isi permiteau asa ceva. In ziua de azi insa, covorul a ajuns sa fie un obiect destul de comun, pe care oricine si-l permite. In orice casa vedem covoare diferite ca stiluri si dimensiuni. Indiferent de ceea ce-si doreste fiecare, in magazinele de specialitate poate gasi covoarele la care viseaza. Insa, nu numai casele oamenilor sunt impodobite cu covoare elegante. Cladirile de birouri, companiile, institutiile de stat, restaurantele si hotelurile se intrec prin achizitionarea unor covoare profesionale care sa impresioneze pe cei care calca pragul locatiilor respective. Aceste covoare sunt deosebite si realizate pentru a fi mult mai rezistente fata de cele folosite in case si apartamente. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Ele se monteaza usor, partea care se pune pe podea este realizata in asa fel incat sa nu se produca deplasarea sau alunecare si sunt usor de intretinut. De exemplu, daca detii un business si ai nevoie de covorase interior poti apela la magazinele covoare-profesionale.ro by Sanito sau direct pe site-ul magazinului Sanito. Pe cele doua site-uri sunt disponibile covoare  intr-o gama variata de culori si texturi, in functie de modul de utilizare al acestora.

De exemplu, pentru restaurante si hoteluri trebuie sa te orientezi catrecovoare HORECA. Iata cateva modele pe care ti le recomandam:

1 Modelul de covor Grande Fleur. Clasic, dar niciodată plictisitor! Fleur este recunoscut dupa patternuri sobre și repetitive. Dupa cum se spune, simplitatea este cea mai sofisticata forma de eleganta. Acest covor este de la brandul Carus. Acestea este un brand de design de frunte care produce produse de inalta calitate, covorase de mari dimensiuni pentru uz comercial. La Carus, flexibilitatea este esentiala, dar si capacitatea de a se adapta la nevoilor oricui. Asta inseamna perfectionare prin profesionalism si promisiunea productiei in cel mai scurt timp, indiferent de gradul de personalizare.

2. Mendelssohn, mocheta la rola, Balta Industries. Este o mocheta care poarta denumirea marelui compozitor. Mocheta este disponibila in doua nuante si prezinta un model inspirat din natura. Este realizata din materiale speciale pentru a rezista la trafic intens si la murdarie. Se curata extrem de usor.

3. Mocheta modulara Pattern de la Modulyss. Designul sau crisscross este disponibil intr-o paleta bogată de 6 tonuri de culoare, variind de la nuantat gri si maro pana la turcoaz viu si rosu. Modelul indeplineste toate cerintele stricte ale spatiilor de birouri si de birouri de astazi si este astfel potrivit pentru utilizare intensiva.

Acestea sunt doar trei dintre modelele disponibile pe site-ul Sanito.ro. Pe covoare-profesionale.ro vei gasi alte modele de astfel de covoare, dar si pentru alte tipuri de afaceri, chiar si din industrie, sau domeniul medical, ori pentru salile de sport si fitness profesioniste.

Magazinele livreaza oriunde in tara, in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii si, pentru achizitii mai mari de 175 RON, vei beneficia de transport gratuit.

Un comentariu la „Covoare pentru orice business

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *