Dalie din hartie – DIY

Buna draga mea, iti cer scuze ca nu am reusit sa scriu acest articol saptamana trecuta, cum era programat. Am pierdut notiunea timpului si trebuie sa iti spun drept am incercat sa imi fac unghiile cu gel.

A fost o provocare interesanta si iti voi arata rezultatul. De asemenea iti voi arata manichiuri realizate de mine. Pana atunci hai sa iti povestesc cum se face o dalie din hartie.

Ai nevoie de urmatoarele:

hartie

foarfeca

lipici, sau silicon

carton

Cu aceste lucruri poti realizate dalie din hartie. Eu am ales o hartie colorata de la Pepco, dar cred ca mai frumos ar fi iesit daca as fi pus hartia cu partea colorata in interior, dar hai sa vezi despre ce vorbesc, nu-i asa?

dalie

Eu am folosit trei tipuri de hartie – sau mai bine spus trei modele – avand dimensiunile urmatoare – 8cm, 7 cm si 6 cm. Nu iti pot spune exact cate am folosit, pentru ca difera de cat de mult le strangi sau cat de mare vrei sa fie floarea ta.

dalie

Incepem cu cele de 8cm, din care realizam conuri ca cele din poza mea, le lipesti – eu am facut unu cate unu si le-am lipit imediat. Tu poti face mai multe o data. Am facut asa pentru ca nu stiam de cate am nevoie pentru floarea mea.

dalie

Le lipsesti ca in poza mea, ai grija sa turtesti partea de jos, coltul sa se lipeasca bine.

Daca folosesti pistolul de lipit – ai grija ca siliconul este fierbinte.

dalie

Dupa ce termini de facut tot cercul din carton cu petale de 8cm, incepi cu cele de 7 cm. Asa cum iti spuneam mai sus, cred ca s-ar fi vazut mai bine daca partea colorata era in interiorul conului, nu in exterior.

dalie

Mijlocul daliei il faci cu ajutorul patratelelor de 6 cm, folosind aceeasi procedura. Nu este greu nu-i asa?

Stiu ca saptamana urmatoare trebuie sa va arat cum se face o floare din fetru, dar am gasit un model de zambila foarte draguta si vreau sa arat cum se face.

Sper sa nu va suparati pe mine, dar mor de nerabdare sa va arat cum se face, pana atunci…va pup si ne auzim saptamana urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.