De ce sa alegi o saltea de calitate

Somnul este o activitate primara, de care orice vietate are nevoie pentru a-si reface fortele si energia. Nu este de mirare ca atunci cand esti racit sau ai suferit o interventie chirurgicala, doctorul o sa iti recomande odihna si cat mai mult somn.

Insa pentru a beneficia de somnul acela neintrerupt ai nevoie de o saltea pe masura, care sa te faca sa te simti bine in fiecare seara. Am descoperit ca pe site-ul saltele-online.ro, sunt o multime de produse pentru dormit la nivel profesional, iar preturile sunt foarte convenabile.

Magazinul ofera toppere, saltele si perne dedicate pentru o pozitie sanatoasa pe timpul noptii.

Tot de pe acest site mi-am cumparat modelul de saltea Fresh Classic Memory. Salteaua Fresh Classic Memory este destinata persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm si comod in acelasi timp, dar nu comod in sensul de soft (moale si pufos). De aceea materialul Memory Foam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime.

Saltelele Fresh Classic Memory sunt concepute ca o combinatie intre efectele benefice ale materialului Memory Foam si suportul poliuretanic pe celula deschisa, confortabil si placut.

Senzatia de somn revigorant, in special pentru persoanele cu un stil de viata activa si/sau care practica mult sport, este data de un suport mediu/ferm si comod in acelasi timp.

Stratul de 2 cm din Memory Foam al acestei saltele este realizat dintr-un material cu densitate 50 kg/m3 si este indeajuns pentru a crea o amprenta buna a corpului si pentru egalizarea punctelor de presiune. Cu cat avem o densitate mai mare a materialului Memory Foam, cu atat reactia la caldura si presiunea corpului este mai puternica.

Dupa stratul de Memory Foam, urmeaza o placa de material ce nu se deformeaza cu celula deschisa avand grosimea de 15 cm si densitatea de 28 kg/m3.

Salteaua este extraordinara si o recomand cu drag celor care au nevoie de un somn placut in fiecare noapte.

Un comentariu la „De ce sa alegi o saltea de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.