Deschide propriul tau magazin, afla detalii despre inchiriere spatii comerciale

Buna draga mea, azi voi vorbi despre inchiriere spatii comerciale, despre cum poti deschide propriul tau magazin, si cine te ajuta cu aceste lucruri. Nu de putine ori mi-am imaginat ca pot avea propriul meu magazin. Mi-as dori unu intr-un centrul comercial circulat, unde sa poti vinde accesorii.

Sunt mare fac accesoriilor, si tocmai de aceea imi doresc sa fiu inconjurata de ele, asa ca ideea unui magazin, sau de inchiriere spatii comerciale, mi se pare interesanta, si iti voi spune acum cateva informatii despre asta.

inchiriere spatii comerciale

Spune-mi te rog, te-ai gandit vreodata ca poti avea propriu tau magazin, intr-o zona circulata, stradal, care iti poate aduce succesul in afacere? Iti spun ca eu m-am gandit, pentru mereu mi-am dorit un magazin, un loc al meu pentru care sa ma dedic.

Ai cautat vreodata inchiriere spatii comerciale? Eu da, si ma bucur ca am dat peste locul potrivit ce imi ofera un spatiu comercial stradal, la un pret accesibil, care poate deveni afacerea mea.

Ce trebuie sa stii cand vine vorba de inchiriere spatii comerciale?

In primul rand iti voi lasa datele de contact, pentru ca de la lua o decizie si a te razgandi este doar un pas, asa ca este mult mai usor sa ai ceea ce iti trebuie aici.

Adresa este aceasta: Bucuresti, Str. Dr. Carol Davila 34, Et. 4, numarul de telefon 40 21 408 03 00, dar si adresa de email office@activpropertyservices.ro. Avand aceste informatii, poti lua legatura cu persoanele responabile cu inchirierea spatiilor comerciale, si in acelasi timp vei pune bazele afacerii tale.

Stiu ca poate te sperie aceasta idee, dar iti zic sincer ca poti avea succes in afacerea ta, tot ce trebuie sa faci, este sa incepi cu baza, sa alegi spatiul comercial, apoi sa incepi cu inceputul. Nu iti spun ca va fi usor, dar daca nu incerci nu poti stii in ca directie sa o iei.

Te sfatuiesc sa iei legatura cu cei ce se ocupa de inchiriere spatii comerciale, sa alegi locul in care vrei sa deschizi magazinu si sa te apuci de treaba, timpul trece si cu cat lasam sa treaca mai mult, cu atata ajungem mai demoralizati si mai dezamagiti ca nu am pus bazele visului tau.

Un comentariu la „Deschide propriul tau magazin, afla detalii despre inchiriere spatii comerciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.