Lectia de manichiura – ce sa ai in vedere cand realizezi constructii cu gel?

La capitolul manichiura in tendinte, putem spune despre constructiile cu gel ca sunt lidere in randul optiunilor. Atunci cand sunt realizate de o persoana experta, ce detine si instrumente calitative in acest sens, rezultatul poate intruchipa chiar perfectiunea. Indiferent de motivul pentru care optezi pentru manichiura cu gel, ca nu reusesti sa intretii unghiile naturale sau ca doresti o modalitate mai rapida de a avea unghii lungi, nu duci lipsa de solutii.

Daca vrei sa atragi prin perfectiunea unghiilor, prin culori clare si forme impecabile, atunci este foarte important sa te orientezi dupa produselor care te vor ajuta sa obtii astfel de rezultate. Desigur, trebuie sa tii cont si de rutina zilnica atunci cand optezi pentru un anumit model. Trebuie sa fii constienta ca anumite activitati pot sa le deterioreze aspectul daca nu esti superatenta.

In orice caz, durabilitatea manichiurii depinde in mare parte de felul in care realizezi constructia unghiei cu gel. Daca aceasta este reusita, si manichiura va fi.

Trei factori importanti ce vor dicta reusita manichiurii cu gel

  • Produsele folosite
  • Experienta manichiuristei
  • Tehnica aplicata

Raportat la forma pe care doresti sa o obtii, trebuie sa te asiguri ca sablonul folosit este pozitionat corect. O unghie mai lunga presupune o atentie cu atat mai sporita. Ai in vedere ca orice defect va fi vizibil, deci nu iti permiti nici o greseala. Cand sablonul e pozitionat gresit risti sa obtii un varf al unghiei stramb, respectiv lipsa paralelismului intre unghii.

Ce spun specialistii in domeniu referitor la obtinerea unei manichiuri cu gel impecabile? Descopera mai departe cateva precizari in acest sens din partea specialistilor NoliaShop – magazinul online https://noliashop.com, de unde poti cumpara produse specifice pentru salonul tau de manichiura.

Ai in vedere, inainte de orice, o pregatire corespunzatoare a unghiilor – prin curatare si dezinfectare. Impinge cuticulele, si curata suprafata intreaga printr-o solutie de degresare. Alege si un primer in funtie de tenul mainilor.

Referitor la sabloane, ai in vedere forma pe care doresti sa o obtii. Daca este una patrata, cu unghii scurte, atunci ai in vedere adaptarea lui pentru a sta perfect drept sub unghie.

Modelul stiletto al unghiilor presupune o pozitie usor inclinata a sablonului. Ca sa obtii aceasta forma ingusta spre varf, e neaparat nevoie sa strangi bine sablonul.

Ai in vedere faptul ca nu mai poti interveni, corecta sau masca constructia esuata. Ca sa nu fie cazul sa repeti operatiunea, acorda atentia necesara pe tot parcursul acesteia. Ajusteaza totul dupa necesitate si nu te grabi cand faci asta. Oriunde se cere, taie din lungime. In acest caz, elimini riscul de a obtine un aspect usor deformat al unghilor. Adaptarea sablonului este deci o etapa importanta asupra careia trebuie sa te opresti.

In principiu sunt detalii cunoscute de persoanele care au urmat un curs de specialitate in acest sens, insa o trecere in revista a acestora nu este decat in avantajul tau. Descopera solutiile pe care ti le propune Noliashop.com privind manichiura cu gel si bucura-te de un aspect inedit al acesteia.

Un comentariu la „Lectia de manichiura – ce sa ai in vedere cand realizezi constructii cu gel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.