Mastopexie, stii in ce consta aceasta procedura?

Buna draga mea, azi voi vorbi despre un subiect destul de interesant. Trebuie sa iti zic ca medicina este ramura, cu o multime de denumiri greu de tinut minte, dar si cu interventii cu denumiri greu de pronuntat, printre care se numara si mastopexie.

Inainte sa te uiti stramb, da-mi voie sa iti spun ce este aceasta interventie, si in ce consta. Este vorba de o operatie estetica de ridicarea a sanilor. In primul rand trebuie sa iti spun ca este prima data cand aud de acest termen, dar si faptul ca daca as avea nevoie de o astfel de interventie as apela la medici fara regret.

In primul rand cateva motive din cauza carora poti ajunge sa ai nevoie de o astfel de mastopexie:

  • sarcina si alaptarea,
  • inaintarea in varsta,
  • marimea excesiva a sanilor,
  • scaderea masiva in greutate
  • fluctuatiile mari ale masei corporale,
  • prin scaderea elasticitatii tesuturilor si pielii

Acestea sunt motivele pentru care poti avea nevoie de o astfel de interventie, de aceea zic daca as avea nevoie de o astfel de intervetie, nu as sta pe ganduri.

Pe langa asta consider ca este important sa ne simtim bine in pielea noastra. Atunci cand avem un complex acesta se vede, in primul rand in comportamentul nostru, in modul nostru de a fii, de aceea conteaza foarte mult sa ne simtim bine in pielea noastra, sa fim multumite de corpul nostru, atunci cand avem o astfel de problema…chiar daca atunci cand suntem imbracate totul pare ok, in momentul in care ajungem sa ne dam hainele jos…totul se schimba dramatic.

Consider ca este important acest aspect, pentru psihicul nostru, nu putem trai cu astfel de complexe. Aici vorbesc atat despre doamne cat si despre domnisoare. Ca mama si femeie, nu cred ca in vorba aceea: o data maritata nu trebuie sa ai grija de tine. Este o prostie, pentru ca daca tu ca femei nu esti multumita cu corpul tau, cel de langa tine poate avea aceeasi problema, sau poate fi afectat de acest complex al tau.

In concluzie, draga mea, daca consideri ca ai o problema, un complex ce nu iti da pace, nu sta pe ganduri, apeleaza la specialisti. Asa cum ti-am spus eu as apela la o operatie estetica de ridicarea a sanilor, sau cum ii spune denumirea medicala, as apela la mastopexie, daca as avea nevoie de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *