Microfoane spion, unde poti gasi?

Astazi exista o mica posibilitate sa par ciudata, dar nu ma pot abtine, si trebuie sa iti spun ceea ce imi trece prin minte. Azi vreau sa iti spun cat de importante sunt anumite aspecte pentru mine, si de ce aleg sa apelez la microfoane spion, dar si alte astfel de gadgeturi.

Am tot vazut stiri la televizor in care cei mici sunt maltratati de bone. Nu ma intelege gresit, nu consider ca toata lumea este asa, dar oare putem cunoaste o persoana cu adevarat?

Da-mi voie sa iti spun cat de mult a evoluat aceasta latura, si daca in trecut era dificil sa ascult pe cineva, acum poti gasi o priza cu microfon, un bec sau un prelungitor. Am cautat microfoane spion si iti spun drept ca am ramas uimita de cate idei ma gasit.

Usor de mascat, usor de utilizat, acum poti oricand sa stii ce se intampla acasa sau intr-o locatie, daca doresti sa afli.

Asa cum am spus traim intr-o lume, in care ajutorul vine din partea strainilor si contracost, eu una am patit-o si stiu ce inseamna sa nu te poti baza pe familie.

Nu am apelat sa o bona, din motivele mai sus mentionate, acum totusi stiu sigur ca avand cunostinte de acest gen, cred ca pot apela pe viitor sa astfel de servicii, la o bona, care sa stea cu fetita mea cand eu sunt la serviciu.

Spune-mi stiai ca au evoluat lucrurile atat de mult? Iti spun drept ca eu nu, daca nu ma loveam de aceasta problema, si nu vedeam atata de multe stiri la televizor, poate nici nu incepeam sa caut informatii sau detalii legate de acestea.

Te sfatuiesc sa te informezi cand vine vorba de astfel de decizii, in primul rand pentru ca iti doresti ca cel mic sa fie pe maini bune, totusi ai grija sa nu dai in extrema cealalta, pentru ca este o linie foarte subtire intre cele doua parti, si poti exagera.

In concluzie, ma bucur ca aceasta latura a evoluat, pentru ca folosit astfel de microoane spion poti preveni o multime de lucruri, si in acelasi timp poti sta linistita ca cel mic este in siguranta.

Un comentariu la „Microfoane spion, unde poti gasi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *