Montessori pentru fetita mea

Buna draga mea, in ultima perioada Maya este personajul princial in articolele mele, dar cred ca este normal, mai ales atunci cand esti parinte. Azi vreau sa iti povestesc despre Montessori, un pachet de carti educative luate de pe Libris special pentru ea.

Trebuie sa iti spun, inca de la inceput ca am o fetita destul de activa si de receptiva, de aceea aceste carti i-au captat atentia si au atras-o cand le-a primit.

Am ales aceste carti, pentru ca ei ii plac insectele, animalele si cam tot ce tine de pamanat, aer si apa.

Ne-am jucat impreuna si iti spun drept ca ma bucur ca le-am ales de pe Libris.

Pe pachet am gasit cateva instructiuni, nu am stat pe ganduri si ne-am apucat de joaca.

Am pus intr-un borcan apa, intr-unu pamant si unu l-am lasat gol, reprezetand aerul. Am inceput sa ne jucam si mare mi-a fost uimirea cand am vazut ca fetita mea cunoaste o multime de cuvinte, ca stii locul fiecarui animal, obiect sau vietate prezentat pe aceste carti. Pachetul de numeste: Montessori. Clasificare: Pamant, apa, aer si este potrivit pentru varsta de 2 ani plus.

Nu ma asteptam sa fie asa de incantata de ele, nu ma gandeam ca o va atrage aceste jocuri, si tocmai din acest motiv, cred ca aceste tipuri de carti, sau de activitati trebuie sa fie facute cu regularitate, pentru ca asa cei mici vor fi incantati sa petreaca timpul cu parintii lor, si in acelasi timp vor invata lucruri noi.

Iti spun drept ca acesta mi se pare cel mai important aspect, timpul petrecut cu Maya. Desi uneori nu am timp, am alte treburi de facut…am inteles ca este important sa imi fac timp si pentru ea, de aceea pe viitor voi lua de la Libris mai multe carti, caiete sau jocuri pentru ea.

Pentru a ne petrece timpul impreuna, pentru ca sunt educative si pentru ca fetita mea le adora. Pe Libris vei gasi astfel de produse, dar si alte tipuri de carti si pachete Montessori.

Un comentariu la „Montessori pentru fetita mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *