O gura mai sanatoasa cu Apidava

Intr-un articol cu pozele saptamanii, ti-am povestit ca am primit doua produse pentru ingrijirea cavitati bucale, mai exact o apa de gura si un spary, amandoua de la Apidava.

Apidava poate fi considerată azi, cetatea mierii, locul unde producem de 25 ani, doar miere de calitate superioară, un produs 100% pur, obţinut doar pe cale naturală, preponderent din flora variata a Podişului Transilvaniei dar si a altor zone melifere din Romania, şi cu o calitate garantată.

Este prima data cand testez produse marca Apidava, si trebuie sa iti zic ca mi se par ok. In primul rand isi fac treaba.

Am folosit apa de gura pana la ultima picatura, pentru ca spre deosebire cele din comert, nu este foarte mentolata, este placuta si dupa folosire gura iti ramane proaspata si gurata.

Contine: propolis, ulei de eucalipt, extract de cimbru. Formula noua imbunatatita cu ALOE VERA

Gramaj : 250 ml

In primul rand trebuie sa iti spun ca are actiune anti-bacteriana, anti-tartu, previne aparitia cariilor, combate respiratia neplacuta.

Parerea mea:

Este foarte utila, te ajuta sa ai o respiratie proaspata, nu este foarte mentolata si pentru ca nu contine alcool, poate fi folosit si de cei mici.

Spray de gura – un produs ce poate fi luat in geanta, pentru a evita situatiile neplacute.

Ce contine: propolis, extract de cimbru, extract de salcam, ulei de menta si ulei de eucalipt.

Gramaj: 20 ml

Trebuie sa iti spun ca pe langa faptul ca elimina microparticulele urat mirositoare din cavitatea bucala, ajuta la distrugerea bacteriilor si microorganismelor daunatoare are si o actiune benefica asupra sistemului respirator.

Din punctul meu de vedere ambele produse sunt foarte utile. In primul rand pentru ca uneori nu este suficient sa te speli pe dinti. Foloseste apa de gura de la Apidava dar si spray-ul de gura, pentru ca doar asa vei avea o cavitate bucala sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *