Podele suspendate un concept nou

Stii ce ma bucura cel mai mult in ultima perioada? Faptul ca totul evolueaza. Nu de putine ori mi s-a parut ca traim intr-o lume putin in urma atunci cand vine vorba de constructii.

Totusi azi vreau sa iti spun cateva lucruri despre un concept nou, mai exact despre podele suspendate. Recunosc ca m-am uitat putin dubios la acestea, pana am inteles la ce se refera mai exact, dar dupa ce am descoperit cum sta treaba totul a devenit mai usor.

Acum douazeci de ani, cand m-am mutat eu la curte, totul se rezuma la dusumea, cand vorbeam de podele, toata lumea iti recomanda dusumeaua, ca era rezistenta, practica. Peste cativa ani…s-a trecut la parchet, apoi la gresie. Fiecare metoda este ok, din anumite puncte de vedere, dar iti spun drept ca ideea de podele suspendate mi se pare ceva mult mai practic.

Care sunt avantajele podelelor suspendate?

In primul rand pentru ca nu mai ai nevoie sa umbli golul si nici nu va mai exista acel spatiu, totul este mai practic, si cu ajutorul acestor podele, poti avea o locuinta impecabila.

Mi se pare tare interesant acest sistem, in primul rand pentru ca turnand beton si folosind aceste podele suspendate, scapi cu usurinta de multe lucruri, pe langa asta poti gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc, prin urmare un mare avantaj.

M-am uitat pe internet dupa informatii, si da-mi voie sa iti spun care sunt avantajele unei podele suspendate.

In primul rand faptul ca daca ai nevoie sa montezi diferite cabluri, folosind aceste podele, scapi acele cabluri de care te poti impedica, le poti fixa pe dedesupt. Un alt avantaj este acela ca ai acces la acestea, fiind montate si demontabile, poti oricand sa umbli la ele.

Iti ofera un aspect placut al locuintei, o izolare termina si acustica, dar are si proprietati antiaderente. Un alt avantaj il prezinta reducerea cheltuielilor de intretinere a cladirilor si a instalatiilor.

Cu alte cuvinte…aceste podele suspendate vin in ajutorul nostru, scapam de multe griji folosindule. Deci, nu mai sta pe ganduri, alege aceste podele, pentru ca totul iti va fi mult mai usor.

Un comentariu la „Podele suspendate un concept nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *