Poti sa achiti repatrierea celui drag decedat in afara tarii din resurse proprii

E jumatatea lui iulie, data la care acum 130 de ani a murit Eminescu, tocmai de aceea in acesta perioada imi place sa citesc despre poet, Titu Maiorescu si Veronica Micle. Ce poet urias si ce viata trista a avut! Cert este ca Maiorescu i-a fost mentor si protector si parinte spiritual, iar in perioada imbolnavirii grave a scos bani din buzunar sa ii plateasca sederea sa la sanatoriul din Bucuresti, iar cand a trebuit sa fie mutat la Viena nu a facut apel decat la prietenii apropiati. Se zice ca Maiorescu nu a primit donatii pentru Eminescu decat de la regina, fiindca nu avea cum sa o refuze, mai ales ca si ea compunea poezii, in rest a apelat numai la prietenii apropiati, sa nu il umileasca pe poet.

In concluzie, daca vrei sa il aduci pe cel drag acasa, sa ii stii mormantul aproape de tine si sa achiti individual transport decedati international, poti fiindca nu este atat de scump, cat se vehiculeaza. Ai curaj si solicita o oferta de pret dupa ce dai toate datele necesare calcularii distantei si vei vedea ca suma este de patru cinci ori mai mica decat te asteptai!

Repatrierile din statele europene catre Romania incep de la 990 de euro, iar daca nu ai acesti bani, fiindca decesul te-a luat pe nepregatite, fa un imprumut! Nu implica lume straina, fiindca daca ar fi in viata, cu siguranta ca s-ar supara sa auda ca se strang bani pentru el!

Una este sa se faca strangere de fonduri pentru operatia cuiva, in scopul salvarii vietii si care costa astronomic de mult si alta este sa ceri pentru o repatriere, care nu se poate duce mai sus de 2500-3000 de euro.

Cu un credit de 2 ani, te achiti de indatorirea morala de a-ti inmormanta crestineste pe omul care ti-a fost alaturi la bine si la rau, iar investitia merita. In cazul in care iti este bunic, aminteste-ti cum te ducea in bratele sale, chiar daca il dureau de batranete, cum iti spunea povesti si iti dadea mereu din pensia lui sa iti iei jucarii si dulciuri, apoi sa iesi cu o fata in oras si sa ii poti cumpara flori, inghetata, un suc si sa o duci la film.

Daca iti este parinte, obligatia este si mai mare, fiindca intai ti-a dat viata, apoi te-a crescut si s-a ocupat de educatia ta.

Sa nu iti lasi departe de casa nici un prieten bun, care este singur pe lume si sa nu uiti ca faptele bune sunt rasplatite de divinitatea candva!

In cazul in care „cerul” uita binele pe care l-ai facut, sa ai constiinta impacata intreaga viata nu este un lucru lipsit de importanta.

Hai, ia legatura cu ei, daca te afli in situatia de a aduce un decedat in tara si semneaza contractul si sa stii ca tot binele pe care il faci este in primul rand pentru multumirea sufletului tau.

Nu organiza campanii de strangere de fonduri, ci fa totul discret, sa nu stie nimeni, mai ales ca preturile repatrierilor nu sunt atat de mari pe cat se zvoneste nejustificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.