Recenzie „Dash, Lily si Cartea provocarilor” de Rachel Cohn, David Levithan

Buna draga mea, azi o noua carte vreau sa iti prezint. De la Libris am primit Dash, Lily si Cartea Provocarilor, o carte interesanta si captivanta, pe care nu o mai poti lasa din mana.  Trebuie sa iti spun ca este prima carte din seria Dash&Lily. Nu o mai lungesc, hai sa iti zic despre ce este vorba.

Am pus-o acum ceva vreme pe lista cartilor de citit pe Libris.ro, pentru ca pe site, am trecute pe wishlist cateva titluri interesante, pe care sper sa le citesc cu timpul. Hai sa revenim tutusi la cartea mea.

Totul se intampla in perioada Craciunului, perioada in care Lily, o persoana ce adora sarbatorile, accepta ca parintii ei sa mearga in Fiji, pentru o vacanta, dar si cu alte scopuri, despre care afla pe parcurs. 

Dash, un baiat ce face parte dintr-o familie cu parinti divortati, ii „pacaleste” pe amandoi ce petrece sarbatorile ba cu mama ba cu tatal ( parinti ce nu isi vorbesc absolut deloc ). Ajungand astfel sa isi petreaca Craciunul singur.Ajunge intr-un magazin La Strada, o librarie unde gaseste un jurnal imbracat in molchin rosu. 

Jurnalul il provoaca sa faca diferite lucruri, in urma caruia descopera intrebarea: „Ai de gand sa te joci?”
De aici incepe aventura, caietul/jurnalul calator ajunge sa se plimbe intre cei doi, dar si in cele mai interesante locatii. 
O fata timida, cuminte ce asculta de parinti, ajunge sa mearga intr-un club, poarte o singura botina, sa bea diferite bauturi si sa-l cunoasca pe corespondentul Artagos. 


Multe provocari, multe detainuiri, dar si multe lucruri interesante. Multe locuri de vizitat. Dash, Lily si Cartea provocarilor de Rachel Cohn si David Levithan, este o carte interesanta, o carte ce te captiveaza si te face sa te intrebi daca vor ramane impreuna sau daca vor ramane doar prieteni prin intermediul jurnalului rosu. 

Pe Libris.ro o poti gasi, alaturi de alte titluri interesante, menite sa te tina cu sufletul la gura. Este prima carte pe care o citesc, scrisa de acesti autori, desi initial evitam cartile scris in acest fel ( un capitol scris in numele unui personaj si urmatorul in numele altui personaj) de data aceasta, pot spune sincer ca imbinarea se face atata de placut, incat parcurgi fara sa iti dai seama fiecare capitol.In special din cauza faptului ca, fiecare capitol te trimite spre o noua provocare.

Imediat ce va aparea si continuarea la noi in tara, cu siguranta o voi cumpara, fiind o serie interesanta, si felul in care cartea se termina, te face sa vrei sa citesti si continuarea.

Un comentariu la „Recenzie „Dash, Lily si Cartea provocarilor” de Rachel Cohn, David Levithan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *