Siguranta este pe primul loc, alege un inaltator pentru copilul tau

Azi vreau sa vorbim de siguranta, a ta si a celor mici, in principiul a celor dragi noua. Pana sa devin parinte nu intelegeam anumite aspecte, si iti spun drept nu intelegem de ce amenda pentru lipsa de scaun pentru cei mici este asa de mare.

Cand Maya s-a nascut nu aveam masina…deci nu era o problema amenda, sau siguranta ei, in principal mergea la mine in brate…asa ca o consideram in siguranta, da-mi voie sa iti spun ca nu este deloc asa, ba din contra.

Recent vazusem un clip cu un copil ce statea in bratele mamei sale, ei bine nici acolo nu este in siguranta. Ci intr-un scaun special de masina. In functie de varsta si kilograme, il poti alege.

Fetita mea, are patru ani si sapte luni, are o constructie diferita fata de un copil de varsta ei, de aceea am trecut deja la inaltator. Am ales unul de pe All-4-kids si bine am facut.

all-4-kids

Roz pentru ca Mayei ii place culoarea, acest inaltator auto a venit in ajutorul nostru. In primul rand pentru ca acum fetita mea este in siguranta. Are un pret accesibil si este usor de montat.

all-4-kids

Este important sa te gandesti la siguranta celui mic, daca totusi consider asta un factor lipsit de importanta…da-mi voie sa iti spun ca amenda pentru lipsa de scaun auto pentru copii se incadreaza intre 600-1200 Ron si penalizare 2 puncte.

Trebuie sa mai stii ca nu trebuie sa ai doar scaunul in masina, ci trebuie sa-l si fixezi corespunzator, si cel mic sa fie asigurat. Pe langa asta iti mai spun si faptul ca intr-un scaun auto sau intr-un inaltator auto, cei mici stau confortabil si in siguranta.

Vei gasi pe internet diferite clipuri pe acest subiect, si iti spun sincer ca nu vor sa te opripileze sau sa te sperie, ci au ca scop sa te faca responsabil, te ajuta sa intelegi cat este de important acest scaun de masina sau acest inaltator

Cu siguranta imi vei spune ca nu sta in el, ca nu ii place sau ca este mai sigur la mami in brate…ei bine nu este asa, si iti spun drept ca pana la varsta de 4 ani este indicat ca cel mic sa stea in scaun in sensul invers al sensului de mers – cu alte cuvinte – cu spatele.

Alege siguranta, nu sta pe ganduri, alege o scoica, un scaun auto sau un intaltator, nu pune copil pe scaunul din fata, pentru ca pana la varsta de 12 ani, nu este indicat sa stea acolo.

Eu pentru fetita mea am ales siguranta, sunt foarte multumita de produsele de la All-4-Kids, si cu siguranta voi cumpara si alte produse de la ei.

10 comentarii la „Siguranta este pe primul loc, alege un inaltator pentru copilul tau

  1. Din păcate nu toți părinții/bunicii înțeleg importanța unui scaun/înălțător de mașină, pentru copii. Neglijența și ignoranța se plătesc scump, prin urmare ar trebui luate măsuri.
    Mulțumim pentru recomandări și sfaturi!

  2. Ce tare, nu stiam cat de mult ajuta un ridicator de acest fel copii. Imi place sa vad mamele super preocupate de siguranta copiilor lor. Siguranta e pe primul loc, indiferent de pret.

  3. Nu mai auzisem de inaltator, dar mi se pare foarte util si sigur pentru un copil. E important sa purtam grija celor mici, mai ales in masina!! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *