Top 3 boxe portabile nonconformiste ale anului 2019

Dincolo de pasiunile fiecarei persoane, muzica este cunoscuta de catre toata lumea ca fiind o modalitate grozava pentru a te relaxa, ceea ce face ca aceasta sa te acompanieze cu succes in multe situatii.

Muzica iti poate schimba starea de spirit si influenteaza enorm scurgerea timpului petrecut alaturi de cei dragi, reusind chiar sa provoace prin note muzicale chiar si cele mai puternice sentimente pentru ascultator.

Unele dintre cele mai folosite dispozitive audio in prezent, adesea categorizate ca gadgeturi, sunt boxele portabile, care iti pun la dispozitie o sumedenie de posibilitati de ascultare a muzicii si care imbina sunetele cu designul inovativ, diverse capacitati luminoase sau alte caracteristici, care le fac sa fie unice.

Pe piata gasesti boxe portabile mai mici sau mai mari, rezistente la apa, colorate in diverse nuante, cu bluetooth, accesibile ca pret sau mai scumpe, cu LED-uri care „danseaza” pe ritmul muzicii si alte caracteristici din ofertele pe care le poti gasi in mediul online.

Cu toate acestea, exista modele de boxe portabile pentru cei care au gusturi aparte, preferinte stricte sau care doresc sa sparga tiparele „obisnuitului”. Iata cateva dintre aceste modele nonconformiste in 2019:

Boxa in forma de craniu, cu Bluetooth

Pentru cei cu simtul umorului, la magazinul online GadgetWorld.ro poti gasi o boxa portabila in forma de craniu. Daca planuiesti o mica petrecere de Halloween sau vrei sa iti impresionezi apropiatii, aceasta boxa nu se limiteaza doar la designul inedit, ci dispune de un sunet clar si puternic, cu functie radio, cu slot pentru microSD, fiind compatibila cu device-urile inteligente. Odata pornita boxa, vei ramane surprins de ochii craniului, care se vor aprinde cu o lumina rosie, asigurand un efect aparte in ritmul muzicii.

Boxa ADLER cu radio pentru dus

Cu toate ca pe piata exista deja multe boxe portabile cu caracteristici de rezistenta la apa sau care  pot fi scufundate, acest device este modest in descrierea capacitatilor sale. Designul sau iti permite sa agati boxa de suportul perdelei din dus, de suportul de prosoape sau de manerul dulapiorului din baie.

Pentru ca aceasta boxa portabila este special conceputa sa te acompanieze in dus, este construita cu protectie impotriva apei (IPX4), care iti garanteaza longevitatea gadgetului. In plus, boxa are capacitatea sa redea sunetul destul de tare incat sa acopere zgomotul creat de apa in timpul dusului.

Boxa tip ghiveci real pentru flori cu Bluetooth

In topul celor mai inedite boxe portabile se afla un dispozitiv pe care, fara o atentie deosebita, ai putea sa il confunzi usor cu celalalte ghivece de flori din casa! Acesta se va integra perfect in decorul oricarui camin sau chiar in biroul de la locul de munca.

Mai mult decat atat, poti folosi aceasta boxa portabila ca suport pentru a creste o planta reala, in timp ce poti reda muzica prin intermediul tehnologiei bluetooth. Planta pe care o vei intretine la fel ca intr-un ghiveci normal beneficiaza de scurgere pentru apa, asigurand toate conditiile necesare pentru dezvoltare.

Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale acestei boxe este faptul ca poti canta la frunzele plantei! Atunci cand doresti sa iti impresionezi oaspetii, poti atinge frunzele plantei, iar boxa va scoate de fiecare data un sunet diferit. Cu putina ambitie, vei putea compune o melodie si vei deveni un mic DJ.

Suplimentar, aceasta boxa portabila are o autonomie de cca. 12 ore, iar luminile LED iti vor oferi un adevarat spectacol cu cele 7 moduri diferite de iluminare.

Daca esti un fan infocat al gadgeturilor, atunci aceste boxe portabile nonconformiste iti vor satisface nevoia de a asculta muzica cu ajutorul unor dispozitive cu totul aparte. Intra pe GadgetWorld.ro si profita de ofertele de nerefuzat la cele mai inedite accesorii si dispozitive audio din mediul online!

Un comentariu la „Top 3 boxe portabile nonconformiste ale anului 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *