Unde pot sa imi fac carti de vizita rapid?

Iti spun drept ca niciodata nu am crezut ca o carte de vizita este atat de importanta, nu ma asteptam sa conteze pana in momentul in care m-am lovit de aceasta problema.

Nu credeam ca voi fi vreodata nevoita sa impart carti de vizita, dar in momentul in care am decis sa incep sa pun unghii cu gel, am considerat ca am nevoie de carti de vizita. M-am gandit sa dau cate o carte de vizita clientelor mele, pentru a le fi usor sa ia legatura cu mine.

M-am intrebat unde pot sa imi fac carti de vizita rapid, raspunsul l-am primit din partea unei prietene, care mi-a spus ca a apelat la TipoMedia, o echipa de specialisti care iti pot pune in aplicare cerintele in materie de carti de vizita.

Am ales modele de pe site-ul lor, le-am trimis datele si logo-ul afacerii, si gata, totul a prins contur.

Ti le-am prezent pe instagram, iti spun acum ca le gasesti pe Tipomedia. Iti spun drept ca nu ma asteptam sa arate asa de frumos. Pe langa asta calitatea acestora m-a lasat placut impresionata.

Nu este prima data cand aud cuvinte de lauda la adresa celor de la TipoMedia, dar nu credeam ca sunt adevarate, totusi acum pot spune sincer ca sunt pe bune, si ca fiecare proiect realizat de ei este impecabil.

Cartile mele de vizita arata profesional, sunt superbe si imi vor fi alaturi in acest nou inceput. Consider ca este important sa alegi un model care sa te reprezinte, dar si unu logo si un nume usor de retinut.

Spune-mi tu crezi ca sunt utile cartile de vizita?

Eu cred ca da, si consider ca trebuie sa le ai inca de la inceputul afacerii tale, pentru ca pana stabiliesti contactele dar chiar si atunci ai nevoie de carti de vizita, pentru viitori parteneri sau clienti.

O carte de vizita circula si intr-un fel sau altul este bine pentru tine, oameni ce nu te cunosc te vor cunoaste, atunci cand vor primi cartea ta de vizita. O recomandare, un numar de telefon pot face diferenta, si cand faci totul cu drag si pui suflet, nu poti da gres.

Alege TipoMedia pentru afacerea ta, ei iti pun la dispozitie servicii de tipografie si dar si altele. Apeleaza cu incredere, pentru ca ei au experienta necesara, incat fiecare dorinta o pot transforma in realitate.

Un comentariu la „Unde pot sa imi fac carti de vizita rapid?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *