Unde si gasesti rochii pentru femei mai plinute?

Nu ma incadrez in 90-60-90 si nici nu cred ca m-am incadrat vreodata, ba din contra sunt o femei plinuta, ce stie ca internetul si magazinele online au inceput sa tina cont de acest aspect, si au inceput sa achizitioneze si rochii marimi mari.

Nu te voi intreba cate kilograme ai, pentru ca nici eu nu iti voi spune, dar vreau sa iti spun ca pentru mine era un cosmar cautarea unei rochii pe marimea mea, cand venea vorba de ocazii speciale.

Azi vin in ajutorul tutror doamnelor si domnisoarelor, ce nu se incadreaza in standardul mai sus mentionat, pentru ca doamnelor, nu trebuie sa ne punem un tol in cap, sunt frumoase si cu hainele potrivite aratam perfect.

Se apropie un botez, la care trebuie sa merg, de aceea sunt in cautare de rochii de ocazie marimi mari, nu imi place sa merg in pantaloni, si chiar daca nu sunt fan rochii, cand vine vorba de ocazii speciale, ei bine…trebuie sa aleg rochii.

Am gasit diferite modele, dar unele mi-au intrat la suflet si acolo au ramas. Iti voi arata despre ce vorbesc, si iti voi explica si motivul pentru care le aleg.

In primul rand, trebuie sa iti spun ca am observat o tendinta, cand vine vorba de haine pentru femeile plinute. In magazinele clasice vei gasi rochii de ocazie, dar din pacate sunt modele ce te imbatranesc.

Nu stiu dacaz ai observat asta, dar pentru ca recent am cautat o astfel de rochie de ocazie, am ramas dezamagita de acest aspect, de aceea trebuie sa iti spun, ca prefer sa comanda rochii de ocazie marimi mari de pe internet, pentru ca acolo am gasit modelele mai sus prezentate.

Ma bucur sa vad totusi ca au inceput sa tina cont de faptul ca si femeile plinute trebuie sa se imbrace, si au inceput sa creeze modele si marimi mai mari, dar totusi trebuie sa iti spun ca inainte sa comanzi sa verifici tabelul de marimi, si sa te masori, pentru a fi sigura ca rochia aleasa iti va fi buna.

Nu iti mai face griji atunci cand primesti o invitatie, pentru ca de acum stii secretul, stii unde vei gasi rochii de ocazie marimi mari, si stii ca vei arata minunat intr-o rochie superba, special realizata pentru tine.

Un comentariu la „Unde si gasesti rochii pentru femei mai plinute?

  1. Articolul acesta este pe gustul meu ,dineu îmi găsesc greu rochițe,mulțumesc pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *