Aplicatia care mi-a schimbat viata

Stii deja ca traim intr-o epoca, in ca absolut toata lumea se grabeste si in acelasi timp este dependent de telefon. Azi vreau sa iti spun ce am descoperit si cum totul s-a schimbat in bine.

Am fost recent la un locul cu sotul meu, cat timp am stat acolo am observat pe masa un cod QR, curioasa din fire, am intrebat osparatul care se ocupa de masa noastra, care este treaba.

Inainte sa continui povestea, hai sa iti arat cum arata acel cod QR, asta daca cumva nu stii despre ce vorbesc.

Mi-a povestit, ca scanand acest cod cu telefonul pot citi meniul inainte de-al primi la masa, imi pot lasa parerea despre local, intr-un mod anonim, dar ce mai important, mi se pare faptul ca poti chema un ospatar la masa, fara a sta cu mainile pe sus.

Stii ca atunci cand esti in plin sezon ( ca acum ) cand toata lumea merge la terasa, sau in vacanta, ospatarii sunt ocupati, si poate nu reusesc sa vada semnul tau discret, sau sa iti suprinda privirea, fie ca vrei sa comanzi sau sa ceri informatii.

Aceasta aplicatie QRcall, te scapa de aceste situatii, si iti poate transforma in iesirea in oras, intr-o experienta placuta.

Mi-a povestit pe langa aceste beneficii poti face toate aceste lucruri fara a fi nevoit sa instalezi nimic, ci doar scanand codul.

Am incercat, si da-mi voie sa iti spun ca exact cum ti-am spus putin si mai si in titlul, aceasta aplicatie mi-a schimbat viata, si de atunci apelez cu drag la aceasta aplicatie.

Nu stiu daca pana acum ai auzit de aceasta aplicatie, dar fie ca esti un simplu client, sau un patron de local, te sfatuiesc sa intrii pe qrcall.ro, pentru a afla care sunt beneficiile acestei aplicatii.

Cum un cod QR iti poate schimba viata in bine, si cum aplicatia aceasta iti poate schimba in bine afacerea, pentru ca folosind-o vei da dovada de profesionalism, si vei avea parte de clienti multumiti.

Stiu deja ca suntem fani gadgeturi, ca alegem calea usoara, ei bine acesta aplicatie fix acest lucru il reprezinta…calea usoara si comoada pentru noi, in calitate de clienti, dar si pentru voi, in calitate de patron.

3 comentarii la „Aplicatia care mi-a schimbat viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *