Covoare pentru orice afacere

Indiferent de domeniul in care activezi, aspectul si functionalitatea sunt cateva din lucrurile primordiale. Nu conteaza ca detii o hala, un cabinet medical, o sala de sport sau o companie de tip multinationale, trebuie sa te gandesti la anumite aspecte care vor face ca spatiul sa arate mai bine, insa sa serveasca si anumitor scopuri. Unul din aceste aspecte il reprezinta covoarele.          Da, ai citit bine! Este vorba despre covoare, insa nu ne referim la acelea pe care le vedem zi de zi in locuintele personale. Este vorba despre covoare profesionale, realizate din materiale diferite, in functie de necesitate. Aceste covoare se pot achizitiona de la magazine speciale, precum Sanito.ro. Acesta este un magazin cu o vechime de peste 13 ani in domeniu. Peste 5000 de clienti, adevarati profesionisti, s-au declarat mai mult decat multumiti de produsele comandate. Si nu vorbim numai de covoare, ci si de alte produse, de tipul detergentilor pentru podele, pentru rufe, dezinfectantilor pentru maini, sapunurilor, accesoriilor pentru bai si curatenie si asa mai departe.

Revenind la covoare, iata ce fel de astfel de produse se pot comanda:

1. Covoare birou. Acestea sunt covoare speciale pe care le poti folosi in interior, dar si in exteriorul unei cladiri. Pe site, sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texturi, in functie de modul de utilizare al acestora. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Astfel, cum spuneam, curatarea se face extrem de usor putand fi chiar si spalate, fara a exista riscul de a intra la apa sau de a-si pierde culoarea. Ele mai sunt cunoscute si sub denumirea de covoare de tip HORECA. Mai pot fi folosite si in restaurante sau cladiri mari de corporatii.

2. Covorase dezinfectante. De exemplu, pentru spitale, clinici, cabinete medicale, unitati din alimentatia publica, doritorii pot sa achizitioneze covoare dezinfectante model Decontaminare Sticky Mat si Sani Trans, subtiri si usor de aplicat, pentru a asigura o igiena in proprotie de 99,9% atunci cand sunt utilizate corespunzator. Alte tipuri de covoare sunt cele de exterior si interior folosite in companii, firme, mall-uri, aeroporturi. Si pentru depozite sau halele industriale exista covoare industriale speciale rezistente la trafic intens, uzura si rupere.

3. Covorase personalizate. Acestea sunt, fara niciun dubiu, preferatele clientilor. Asta pentru ca, in afara de faptul ca au aceeasi calitate precum cele de interior sau exterior, sunt rezistente in timp si sunt disponibile in culori diversificate, covorasele personalizate sunt, ei bine, personalizate! Adica, fiecare client alege ceea ce doreste sa fie imprimat pe covor. Fie ca este vorba despre un logo sau despre denumirea firmei sau companiei, magazinul Sanito.ro pune la dispozitie acest serviciu exceptional.

Acestea sunt doar o mica parte din produsele prezente pe site. Magazinul online ofera transport gratuit tuturor comenzilor ce depasesc suma de 175 RON. Termenul de livrarea este de 24-48 de ore, in functie de disponibilitatea din stoc si zona unde trebuie sa ajunga produsele. In plus, trebuie sa stii ca preturile sunt mai mult decat acceptabile. Asadar, comanda acum covorul special, adaptat afacerii tale, pentru ca Sanito vegheaza acolo unde pui pasul.

Un comentariu la „Covoare pentru orice afacere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *