De ce să apelezi la implantul de păr realizat la Dr. Felix Hair Implant

Aspectul fizic este foarte important, chiar poate părea puțin egoist. Cu toții ne dorim să arătăm mereu bine – femeile să aibă un corp de invidiat, iar domnii să nu ajungă la chelie. Cel din urmă scenariu se poate întâmpla la o mulțime de bărbați și foarte mulți iau în considerare implantul de păr. Să te simți bine în propria piele este foarte important pentru psihicul tău, odată cu această senzație va crește și stima de sine, dar și încrederea. De ce să apelezi la implantul de păr? Află mai jos!

Acest proces, de implant al părului, trebuie efectuat de către persoane specializate în domeniu. Procedura poate să îți ofere o stare de bine pe tot parcursul vieții! Poți beneficia de acest serviciu la Dr. Felix Hair Implant. Clinica folosește o tehnică anume, respectiv ”Quality Fue”. Intervenția presupune câteva protocoale și terapii unice, asigurând implantul de păr la standarde înalte. O procedură ca cea de implant par pret in Bucuresti are și costuri pe măsură, dar calitatea tehnicii folosite oglindește motivul pentru care trebuie să plătești o sumă mare de bani.

De ce să apelezi la Dr. Felix Hair Implant pentru o astfel de intervenție

Dr. Felix Hair Implant este singura clinică ce a realizat reconstrucția capilară în cazul pacienților cu cicatrici post arsură și pacienți cu piele grefată. Apelând la un astfel de implant, chiar și în cele două cazuri, va fi mult mai facil să te reintegrezi din punct de vedere social. Odată cu încheierea procedurilor, părul va fi mai bogat ca niciodată, fiind o modalitate ușoară de a te simți perfect în propria piele.

De ce să apelezi la implantul de păr:

  • Părul va fi mai bogat și natural, fără să fie vizibil implantul. Cu alte cuvinte, chiar dacă apelezi la implant, părul va fi la fel ca înainte și nu se va observa procedura după vindecare.
  • Vei arăta mult mai tânăr. Părul bogat corespunde cu tinerețea și lucrurile simple. În tinerețe nu ai atât de multe griji și cea mai mare este să arăți bine. Acest lucru se poate întâmpla și la o vârstă înaintată.
  • Tehnica folosită de Dr. Felix Hair Implant nu presupune cicatrici vizibile.
  • Efectul părului va fi unul natural.
  • Psihicul tău va avea de câștigat. Având în vedere stima de sine, implantul de păr va avea un efect destul de mare asupra acesteia.

Află mai multe detalii din cadrul site-ului oficial drfelixhairimplant.ro sau prin contact cu personalul:

Șos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, București, România

+40 720.254.368

+40 749.260.204

 office@drfelix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *