Nu oricine poate fi model videochat

Joburi, locuri de munca, preferinte, liste de dorinte, dar si asteptari, despre asta vreau sa vorbim la aceasta ora tarzie. Nu stiu ce am patit, dar azi am ajuns la o concluzie, internetul este plin de joburi, fie ca vorbim de lucratori, operatori sau model videochat, trebuie sa iti spun ca daca esti in cautare de un loc de munca, doar daca nu vrei sa muncesti, nu gasesti.

Ce asteptari ai de la un loc de munca? Ce ti-ar place sa faci si cum iti alegi un loc de munca? M-am intrebat de multe ori aceste lucruri, pentru ca de exemplu eu de cand am inceput sa lucrez, am inceput ca operator calculator.

Te-ai gandit vreodata sa iti schimbi profesia, sa alegi altceva, fata de aceea ce faci pana acum? Iti spun drept ca eu da, am incercat diferite lucruri, dar tot la operator introducere date imi sta mintea, consider ca aceasta este meseria pe care stiu sa o practic si imi place.

Recent am inteles cat de cautate sunt joburile de model videochat, m-am uitat in stanga si-n dreapta si am inteles ca atunci cand vine vorba de salariu…ei bine stim deja ca acestea sunt destul de bune si mult mai mari fata de ceea ce gasim pe piata fortelor de munca.

Am gasit pe internet studio de videochat in Mures, nu pentru ca vreau sa ajung model videochat sau pentru ca m-as muta in Mures – precizez ca nu am nimic cu acest oras, ci pur si simplu…m-am invatat cu nebunia din orasul in care locuiesc deja.

In orice oras din tara noasta, vei gasi doamne sau domnisioare ce lucreaza in acest domeniu, sau sunt in cautarea unui astfel de job, ei bine daca esti in Mures, te sfatuiesc sa mergi pe site-ul onixstudio.ro, acesta este un studio videochat din Mures, si aici vei gasi informatii despre venituri, galerie foto, dar si multe alte informatii.

Poate gresesc, dar eu una traisc cu ideea ca nu orcine poate lucra in acest domeniu, eu nu cred ca am ceea ce imi trebuie pentru a face asta. Fie ca vorbim de videochat non-adult sau videochat adult, trebuie sa ai acel ceva…care sa te ajute in acest domeniu.

Nu judec pe nimeni, nu critic si nu ma deranjeaza sub nicio forma ca o doamna sau domnisioara alege acest job, tocmai de aceea azi aleg sa vorbesc despre acest subiect, pentru ca este un subiect ce a ajuns pe buzele multor persoane, atata femei cat si barbati. Da…ai citit bine, sunt si barbati ce fac videochat.

Intr-o concluzie generala…jobul de model videochat nu este pentru mine, dar nu inseamna ca ma schimb la fata cand stau de vorba cu o persoana ce practica acest job, nu ma deranjeaza si cu siguranta nu mai am mintea din trecut ( atat eu cat si alte persoane, am evoluat ) si ideea de videochat nu mai este tabu sau o rusine despre care nu vorbim, ci din contra atat internetul cat si persoanele din jurul nostru stiu detalii si in acelasi timp vor sa afle mai multe informatii despre acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *