Unghii cu gel – neon

Buna draga mea, ti-am tot promis ca iti voi arata unghiile mele, si cum evoluez in acest domeniu. Ei bine dupa ce m-am jucat si am prins ideea cu produsele Janet, am inceput sa incerc si un gel de la Base One, trebuie sa iti spun ca il ador.

Mi se pare mai usor de lucrat cu el, nu spun ca Janet nu este ok, ba din contract, calitatea lor este superioara si cu siguranta voi incerca si alte produse marca lor, dar pana atunci, gelul de la Base One Cover imi place, pentru ca este usor de lucrat cu el, si ca nu este transparent. Da…mi-am luat un gel cover mediu.

Am facut cateva comenzi pe Wish…am stat cu inima in gat pana cand au ajuns comenzile…nu pentru suma platita…in jur de 10$…ci pentru ca am tot citit ca nu ajung comenzile.

Pe instagram iti arata ca mi-am comandat doi pigmenti neon si daca ieri aveam unghiile negre…ei bine acum sunt portocaliu neon.

Aseara le-am dat culoarea jos, am lucrat la apex si la forma, si azi le-am facut neon.

Trebuie sa iti zic ca am toata casa plina de pigment, s-au cel putin asa era pana sa termin unghiile, totusi imi place rezultatul foarte mult si cu siguranta voi face si alte comenzi.

Iti pot spune ca mi-am comandat de pe Beauty Island un gel de la Base One dar si un top coat de la Kodi, cel amintit mai sus. Pot spune ca am avut parte de o experienta placuta, si la standul din Auchan Militari, am gasit o doamna minunata.

Este prima data cand comand de la ei, am facut-o pentru ca au posibilitatea de a plati cu Paypal si cu ridicarea persoanala.

Stiu ca unghiile de mai sus nu sunt tocmai perfecte, dar da-mi voie sa iti spun, ca imi place rezultatul, si cred ca prin multe incercari repetate vor iesi asa cum un tehnician experiementat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *