Am testat produsele de la Apidermin, cateva cuvinte despre ele

Azi am realizat ca a trecut ceva vreme de cand ti-am povestit despre produsele pe care le folosesc, sau pe care le-am primit pentru testare. Acum ceva timp ti-am am aratat pe instagram cateva produse de la Apidermin, azi iti voi spune parerea mea despre ele.

Le-am primit acum ceva vreme, si de atunci le-am pus la treaba. Iti zic sincer ca nu ma gandeam ca se vor potrivit cerintelor mele.

Stii deja ca nu sunt tocmai genul de persoana ce foloseste creme de fata, dar hai totusi sa iti spun o mica povestioara. Nu ma asteptam sa aiba efect asupra mea, dar uite ca recent am cunoscut o doamna care mi-a spus ca are aproape 50 de ani, iti spun drept ca nu se cunostea.

Am intrebat-o care este secretul ei, si mi-a zis ca se ingrijeste, mi-a spus ca foloseste produse cosmetice zi de zi, ca tine cont de unele lucruri, dar ca indiferent de cate obosita este, niciodata nu sare peste ritualul ei de seara.

Pe scurt…m-a facut sa ma dau cu crema si sa folosesc demachiant zi de zi. Indiferent ca ma machiez sa nu.

Hai sa iti spun parerea mea despre produsele Apidermin

Apidermin Lejer crema lejera regeneranta pentru noapte

Apidermin Lejer crema lejera hidratanta de zi

Aceste doua creme – una de zi si una de noapte – le-am folosit asa cum scrie pe ambalaj. Crema de zi am folosit-o in fiecare dimineata. Pe tenul curat. Crema lejera hidratanta de seara, am folosit dupa ce m-am demachiat, pe tenul curat.

Apidermin Lejer lapte demachiant lejer

Apidermin Lejer lotiune tonica hidratanta

Cele doua produse de mai sus, lotiunea tonica si laptele demachiant, le-am folosit zi de zi, pentru inlaturarea impuritatilor acumulate de-a lungul zilei. Pot spune ca la fel ca si cele doua creme, m-au cucerit. Nu incarca tenul, il curata, au un miros placut si descret.

Da-mi voie sa iti spun ca este prima data cand testez aceste produse si pot sa recunosc ca pur si simplu m-au facut sa vreau sa le recumpar. Pe langa asta sunt fara parabeni, fara coloranti si fara parafine.

In concluzie, sunt multumita de aceste produse, imi plac si le voi recumpara, imediat ce termina flacoanele primite pentru testare. Produsele le poti gasi pe Complex Apicol si cu siguranta chiar daca am ajuns sa le folosesc dupa ce am auzit povestea doamnei mentiona mai sus, de acum inainte voi folosi mereu produse cosmetice, si pentru tenul meu voi folosi produse de calitate.

Un comentariu la „Am testat produsele de la Apidermin, cateva cuvinte despre ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *