Intermedia, o companie ce ne coloreaza viata

Buna draga mea, nu stiu daca stii deja despre mine faptul ca sunt foarte curioasa. Pur si simplu diferite lucruri imi starnesc curiozitatea si ma trezesc din senin intrebandu-ma ce se face cu x lucru, sau cum se foloseste acest obiect.

Recent am intrebat o doamna cum se foloseste hrisca…nu rade de mine, dar pana acum nu am consumat acest aliment, dar pe viitor il voi incerca. Azi in schimb vreau sa vorbim despre altceva, despre Intermedia, ce face aceasta companie, si cum ne-au schimbat viata.

Inainte sa continui, vreau sa te intreb daca ai observat acele panouri rigide din comert? In general in magazinele de specialitate sau in farmacii, gasesti acele panouri sau rafturi persoanlizate. Le-ai observat? Daca nu, te rog pe viitor cand vei ajunge in comert sa te uiti, asa vei intelege mai bine despre ce vorbesc eu acum.

Recent am auzit expresia ambalaje personalizate in tiraje mici si medii, eu am auzit-o recent si pentru ca este un subiect despre care nu stiu multe lucruri, am notat in carnetel si imediat ce am ajuns acasa am inceput cautarile.

Acum sa iti spun, ca aceste minunte panouri sunt facute de Intermedia, o echipa tanara si talentata ce aduce culoare companiei dumneavoastra, dar si in viata noastra, a celor ce vizitam magazinele in cautarea marcilor noastre preferate, de aceea cautam cu privirea standurile acestora.

Pentru fiecare panou publicitar, care ti-a atras atentia, fie ca vorbim de Coca Cola, Barni, Milka si lista poate continua, ei sunt in spatele lor.

Iti spun sincer ca nu stiam de existenta acestei companii, dar da-mi voie sa iti zic ca in doar trei pasi, vei avea un panou publicitar, exact asa cum iti doresti, panou ce iti va scoate din anonimat compania.

Desi in termen comercial, se numeste stand, totusi indiferent de cum se numeste, eu consider ca ceea ce fac este importanta.

Acum ca stii despre ce vorbesc, spune-mi te rog daca ai observat aceste standuri in magazinele din care faci cumparaturi? Eu le-am observat si pot spune sincer ca mi se par utile. In primul rand pentru ca asa cum am spus putin mai sus, acestea sunt mereu la indemana clientilor, fiind aprovizionate cu produsele dorite.

In concluzie, Intermedia, aduce culoare in viata noastra si in acelasi timp vin in ajutorul nostru, pentru a fi mereu la curent cu noutatile marcilor preferate.

Un comentariu la „Intermedia, o companie ce ne coloreaza viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *