Ondulatorul, solutia perfecta pentru par cu volum generos

ondulator

Parul cret este fantezie, un stil versatil pe care il adora oricine. Poate fi coafura ideala pentru un party retro, pentru petreceri tematice, poate fi coafura ideala de zi cu zi. De obicei o astfel de preferinta o manifesta cele care au parul drept, pentru ca ne dorim mereu ceea ce nu avem si cu ce mama natura nu ne-a inzestrat, nu-i asa?

O coafura de acest gen nu pare greu de realizat, totusi ai nevoie de cel putin un aliat – un ondulator profesional. Iar pentru asta Belher.ro este o recomandare. Stiu, ai auzit de Belher din perspectiva extensiilor de par, dar se pare ca pasiunea pentru domeniu i-a facut sa isi extinda zona de interes. Sunt maestri ai look-urilor reusite in materie de par si recomanda ondulatoare variate, pentru orice tip de par.

Bucle si volum generos

Daca ai par cu fir subtire, rar, coafura afro va fi un vis implinit pentru a simti bogatia parului. Parul cret este automat mai voluminos. In acest caz iti este recomandat un ondulator afro 7mm adica unul foarte subtire, care creeaza bucle mici, dese. Ai nevoie de ceva rabdare sa duci la bun sfarsit aceasta coafura, dar rezultatul merita.

Belher recomanda mai degraba sa incerci serviciile profesionale totodata cu aces tip de ondulator 7mm. Poti face asta in unul din Beauty Bar-urile Belher. Poti programa o vizita la sediul din Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2 Bucuresti sau locatia din Mall Baneasa Shopping City, etajul 1.

Alegerea unui ondulator par cret profesional nu este intamplatoare. Vei dori rezultate de calitate, rapide si de durata. Ce se intampla ca un ondulator din comert? Nu poate crea buclele dorite, acestea se lasa sau in cel mai rau scenariu iti arde parul ori solutia nu va mai fi alta decat sa te tunzi sa scapi de varfurile degradate. Un ondulator profesional precum sunt cele regasite la Belher nu ridica astfel de probleme. Au invelis ceramic sau cu turmalina, ceea ce protejeaza firul de par, previne deteriorarea, chiar daca buclele vor fi realizate cu temperaturi mari.

Gama de ondulatoare de la Belher

Aici vei gasi variante pentru toate tipurile de par si pentru tipurile de bucle. Pentru coafura afro vei avea nevoie de cel cu cilindru ingust, de 7 sau 9 mm. Se incalzesc rapid, astfel ca nu trebuie sa astepti ceva vreme pana cand va fi gata de folosire. In functie de tipul exact de ondulator poti face setarea temperaturii de la 150 pana la 230 spre exemplu, in cazul celui afro de 7mm.

Pentru bucle lejere, pentru coafuri inspirate din stilul hollywoodian cu bucle romantice, poti alege si alte tipuri de ondulatoare, de 13 la 28, 25, 38 mm. Depinde de tipul de par, cat de lung este; daca optezi pentru extensii poti incerca mai multe tipuri de coafuri intrucat nu mai esti conditionata de lungimea parului natural.

De asemenea important de precizat este ca buclele pe care le vei realiza cu un ondulator profesionale vor fi elastice si parul va straluci, fiind matasos. Astfel, iti creezi un look natural si atractiv. Incearca si te vei convinge.

Descopera colectia de ondulatoare Belher in cadrul paginii belher.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *