Siguranta copilului tau este pe primul loc

Buna draga mea, nu a trecut mult timp de cand ti-am povestit despre siguranta copilului in masina, ti-am spus ca eu sunt de parere ca atunci cand ai un copil, trebuie sa stii anumite lucruri, dar mai ales sa faci anumite alegeri in functie de varsta si greutatea celui mic.

Maya, fetita mea, are varsta de patru ani si noua luni, dar are inaltimea unui copil de aproape sase ani si greutatea la fel, de aceea am renuntat scaunele auto in favoarea inaltatoarelor.

Recent am ajuns pe site-ul www.alinut.ro, aici am gasit diferite modele de scaune auto si pentru ca niciodata nu stii de unde sa alege scaunul potrivit sau care sunt criteriile, iti voi spune doua categorii, care mie mi-au atras atentia.

Mi-au atras atentia aceste scaune auto Joie, acestea sunt potrivite pana la varsta de patru ani, de asemenea sunt ideale pentru pozitionarea cu spatele la sensul de mers, se poate de asemenea utiliza cu fata spre sensul de mers, dar de la varsta de 15 luni – pana la patru ani.

Disponibil in patru culori, iar pe pagina vei gasi o multime de informatii utile ce te vor ajuta sa alegi scaunul potrivit pentru micul tau.

Urmatoare categorie de scaune este : scaune auto copii Joie, la fel de util ca primul model, acestea sunt un model 4 in 1, potrivit inca de la nastere pana la 36 kg. La fel ca la primul model prezentat pe site, vei gasi o informatii utile si interesante, atat despre materiale, cat si despre modul de prindere, stabilit in functie de grupa.

Desi este prima data cand ajung pe www.alinut.ro, pot spune sincer ca este un magazin potrivit pentru mamici si tatici. De asemenea imi pare rau ca nu l-am descoperit cand Maya era mai mica, cu siguranta un astfel de scaun i-ar fi prins bine.

Acum desi ma voi repeta, dragi parinti, va rog sa tineti cont de aceste astepte, sa nu mergeti pe principul ca bebelusul este in siguranta la mami in brate, din pacate nu este asa si sunt o multime de clipuri si studii ce confirma acest lucru.

Pe langa asta, daca doresti ca cel mic sa accepte ideea de centura de siguranta – fie ca stai in fata, fie ca stai in spate – foloseste centura, pentru ca deja stim foarte bine, ca cei mici fac ceea ce vad la noi.

Indiferent de modelul de scaun auto pe care il vei alege, pune siguranta pe primul loc, nu aspectul sau pretul, pentru ca nu acestea iti vor salva copilul in caz de accident. Desi traim cu ideea ca noua nu ni se poate intampla…ei bine niciodata nu stii ce ne asteapta cand plecam la drum.

Eu aleg siguranta, aleg sa port centura de siguranta si in acelasi timp si Maya o poarta, sta in scaunul inaltatori, din motivele mai sus mentionate. In concluzie este zic DA cand vine vorba de siguranta copilului meu si mereu voi vorbi si ii voi explica fetitei mele care este motivul pentru care sta in acel scaun si de nu sta la mami in brate.

Un comentariu la „Siguranta copilului tau este pe primul loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *