Unde gasesti cutii depozitare plastic la comanda, cum sunt cele in care iti pui lucrurile in aeroport?

Cand zbori prima data cu avionul, esti putin speriat de faptul ca trebuie sa treci prin atatea aparate si sa iti pui toate bunurile in cutii de depozitare plastic.

Parca vad cum am scos mobilul, portofelul, geanta si le-am pus in cutia pe care am luat-o din stiva. Ambalajele pentru depozitarea lucrurilor personale erau atat de sigure, incat nimic nu s-a pierdut sau rasturnat.

Cutiile din plastic treceau prin dispozitivul de scanat, apoi le recuperai, dupa ce treceai tu insuti de controlul riguros. Mi-a placut cum mergeau cutiile pe banda. Erau facute dupa dimensiunea acesteia, dar si destul de spatioase pentru gecile, gentile, mobilele si bijuteriile noastre.

In mod cert ca toate aeroporturile din tara colaboreaza cu cel mai bun furmizor de ambalaje din plastic si multa vreme mi-am dorit sa aflu unde gasesti cutii depozitare plastic la comanda, asa cum sunt cele din aeroport.

Ar fi atat de complicat sa isi puna fiecare lucrurile direct pe banda, iar acestea sa se amestece intre ele, incat ar avea intarzieri multe zboruri.

La fel stau lucrurile si in gospodarie, locul in care fiecare avem ceva important de pastrat. Cand pierdem un act foarte important, scotocim toata casa, cand avem nevoie de el si nu stim de unde il putem lua. De pilda, pierderea cardului de sanatate inseamna taierea accesului la serviciile medicale, pana la scoaterea adeverintei provizorii care ii tine locul. In cazul unei urgente, nu iti ramane decat sa te duci la clinicile particulare care te primesc sau sa gasesti un medic mai generos.

Mamei i s-a intamplat acest lucru. M-a rugat sa ma duc acasa, sa o ajut, fiindca nu poate cobori din pat deoarece i-a intepenit mijlocul. Am pregatit-o de spital, dar cand i-am cautat cardul de sanatate, mi-a spus cu tristete ca l-a pierdut.

Daca medicul de specialitate nu avea suflet, nici nu s-ar fi uitat la ea. Datorita generozitatii lui a primit tratamente care i-au permis sa se miste.

Ce bine ar fi fost ca parintii mei, care sunt in varsta si uita adesea pe unde isi pun lucrurile sa fi avut o cutie din plastic, prevazuta cu capac, pentru documentele importante: cardurile de identitate, cupoanele de pensie, care le sunt cerute peste tot pe unde se duc, cardurile de sanatate, actele casei, facturile pe care le au de achitat.

Pe capacul ambalajului respectiv pot lipi o eticheta pe care sa scrie continutul cutiei respective.

Persoanele care uita pot recurge la acesta strategie, impunandu-si mereu sa puna lucrurile in cutia aceea dupa ce le folosesc.

Astfel de cutii din plastic sunt utile si pentru pastrarea hainelor calcate si asezate perfect. In ambalajul care se inchide perfect cu capac, nu poate intra praful, iar hainele stau la loc sigur. Pentru a mirosi placut se poate pune intre ele un sapun bun de lavanda sau de lamai.

Cutiile din plastic, prevazute cu capac, atat de utile, pot fi comandate de pe site-ul magazinului Schoellerallibert.com si se fac si la comanda, dupa proiectele clientilor sau dupa descrierea acestora.

Acest magazin are in stoc peste 1000 de produse deosebit de utile pentru pastrea marfurilor, cum sunt:

-navete din plastic pentru legume-fructe, bere si bauturi racoritoare

-galeti din plastic de diferite dimensiuni, unele prevazute cu capac, altele nu. Capacul se poate comanda si separat de la categoria accesorii.

-containere din plastic pentru transportarea lichidelor pe distanta mare. Acestea pot avea unul dintre pereti mobil si pentru manipularea usoara, in special cand este plin, se poate comanda pe sine sau pe roti.

Pentru cele imobile, cele patru picioare solide asigura maxima stabilitate.

-paleti care sustin marfa sa nu fie asezata direct pe pamant sau pe beton.

Multe dintre aceste ambalaje sunt si pliabile, fapt care usureaza depozitarea lor, in special cand sunt goale.

Alte avantaje pe care le prezinta ambalajele marca schoellerallibert.com sunt:

-greutatea foarte usoara, raportata la capacitatea de stocare

-rezistenta mare in timp cu mentinerea aspectului initial

-posibilitatea personalizarii

-pretul relativ mic

-livrarea la adresa indicata si in regim de urgenta.

Comandati-le acum, sa va bucurati de ele toamna, cand aveti de strans recolta din gradina, daca sunteti persoane fizice, iar daca detineti o firma semnati un parteneriat pe termen lung, fiindca aveti mai multe posibilitati de alegere, pe masura ce va diversificati productia! Tineti minte ca puteti apela la ei si in caz de urgenta si ca va livreaza marfa la adresa indicata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *