12Termoseminee automatizate pe peleti, de la Bricolaj Market – pentru confort termic sporit

Ideea de a completa incalzirea din locuinta cu termoseminee automatizate surade unui public tot mai variat. Asigura echilibrul intre eficienta termica si consum, motiv pentru care si tie ti se va parea o alternativa mult mai avantajoasa.

Modelele automatizate au atras atentia romanilor dispusi sa investeasca intr-un sistem de incalzire nou, iar termosemineele care vin in formula completa, precum sunt cele de la Bricolaj Market, din linia produsa de FERROLI sunt in topul cautarilor.

In alcatuirea lor intra pompa de incalzire, vasul de expansiune si supapa de siguranta care face intreaga operatiune mai sigura.

Termoseminee pe peleti Ferroli, de la Bricolaj Market

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire, acesta utilizeaza un algoritm de modulare pentru controlul arderii. In acest fel, cantitatea de aer si peleti  folosita scade in mod automat, in functie de temperatura setata – inregistrata in cazan. In acest sens, contribuie componentele din dotarea sistemului: arzatorul pe peleti cu autocuratare, panoul digital de comanda, termostatul de siguranta, dar si elemente precum tavita pentru cenusa si buncarul pentru peleti.

Iata care sunt cele 3 avantaje care te vor motiva sa realizezi o investitie privind acest sistem de incalzire:

  • Se poate monta si in alte camere decat in cea tehnica, separat realizata.
  • Iti poti asigura apa calda menajera necesara prin conectarea unui boiler extern la aceasta.
  • Poti controla temperatura cu ajutorul unui termostat ambiental.

Pentru a realiza alegerea corecta din randul modelelor disponibile, trebuie sa te raportezi la caracteristicile tehnice ale sistemului: puterea nominala (masurata in kW), randamentul asigurat, tipul combustibilului folosit (in cazul acesta peletii), capacitatea rezervorului pentru peleti, nivelul de consum, dimensionarea sistemului, dar si greutatea. Costul va fi diferit pentru toate modelele de termoseminee disponibile.

In cazul modelelor Breta Pellet de la FERROLI, incaperea in care sunt montate este incalzita prin intermediul radiatiei emise. In celelalte camere vor fi montate radiatoare in circuit, conectate la sistem.

Magazinul online Bricolaj Market consolideaza increderea utilizatorilor, a potentialilor clienti, prin garantia pe care o ofera producatorii a caror sisteme le comercializeaza. Despre termenul de valabilitate al acestora si alte aspecte ce tin de aplicarea sa poti afla din magazin.

O alta varianta de termosemineu este cea propusă de Alfa Plam, model de asemenea pe peleti, confectionat din otel, asa cum il regasesti pe bricolajmarket.ro. In ceea ce priveste componentele ce il alcatuiesc, acestea sunt produse de nume recunoscute la nivel european (sistemul care asigura aerul proaspat necesar arderii, motorul electric responsabil de dozarea sistemului cu peleti, circuitele de aprindere, cele electronice pentru afisare etc.). Pe site vei gasi mai multe informatii relevante cu privire la caracteristicile acestui model. Poate vei considera ca acesta corespunde mai bine cu nevoile tale.

Iata ca ai aceasta posibilitate, de a asigura confortul termic ideal in locuinta proprie, intr-un mod echilibrat din punct de vedere al consumului de combustibil si al cheltuielilor de intretinere. Termosemineele sunt un concept promitator in ceea ce priveste incalzirea spatiilor diverse, iar modelele de pe bricolajmarket.ro vin cu avantajul certificarii calitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *