3 carti de dezvoltare personala pe care trebuie sa le citesti intr-o viata!

Una din intrebarile fundamentale ale omenirii, care ne macina constant, este interogarea propriului eu. „Care este scopul meu aici?” – In eforturile oamenilor de a raspunde la aceasta intrebare, multi dintre noi am fost motivati sa cautam cai ale succesului, care ne pot duce la implinire personala si spirituala. Acest lucru este valabil atat pe plan personal, cat si pe cel profesional.

carti dezvoltare personala

Astfel, exista multe colectii de carti de dezvoltare personala care te ghideaza in cariera, prin procese de auto-descoperire a propriilor calitati, dar si defecte. Cunostintele astfel acumulate ne ajuta sa ne clarificam viziunea asupra lumii, precum si sa ne recunoastem talentele si abilitatile, pentru a trece mai usor peste orice blocaje mentale pe care singuri ni le construim. Cartile de dezvoltare personala abunda de exercitii si trucuri mentale, dar si sfaturi prietenesti, cu scopul de a-ti gasi calea si resursele pentru a-ti schimba viata! Iata cateva dintre cele mai noi aparitii de la Bookzone, din colectia de carti pentru dezvoltare personala:

Inteligenta erotica. Editia a IV-a, Esther Perel – Autoarea este un terapeut de cuplu si de familie foarte cunoscut care se dedica, de peste treizeci de ani, ajutorarii si salvarii cuplurilor care se confrunta cu o multime de probleme in viata intima si nu mai cunosc pasiunea. Problemele care pot aparea in cadrul vietii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la disparitia acesteia, in urma nasterii unui copil, pana la rutina, plictiseala si infidelitate. Viata sexuala este mult mai complexa decat credem, ne demonstreaza autoarea, iar dragostea sigura si confortabila poate intra in conflict cu pasiunea. „Inteligenta erotica” aspira sa ne angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare.

Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, Dale Carnegie – Autorul, pe numele sau real Dale Carnegey, este considerat cel mai mare autor de carti de dezvoltare personala si literatura motivationala al secolului XX. S-a nascut pe 24 noiembrie 1888, la o ferma saraca din Missouri si s-a stins din viata pe 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York. Dale Carnegie spunea ca succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut. Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, este vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent si altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile, fiind testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte de dezvoltare personala publicata vreodata.

Frica. Sa intelegem si sa acceptam nesiguranta vietii, Osho – Fiind unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, autorul rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria OSHO prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane. Bucuria este antidotul pentru frica, iar aceasta apare daca nu te bucuri de viata. Asa ca incearca sa fii pozitiv si sa se bucuri mai mult, sa razi mai mult, sa canti si sa dansezi mai mult!

Daca si tu crezi ca aceste trei carti de dezvoltare personala sunt absolut esentiale, te vei bucura sa afli ca acum le poti comanda de la www.Bookzone.ro, la un pret deosebit de avantajos! Toate cele trei titluri beneficiaza de reduceri substantiale, asa ca nu mai sta pe ganduri, comanda online si pregateste-te de cea mai mare schimbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *