Caracteristici ale aparatului de aer conditionat perfect

Achiziționarea unui nou apparat de aer conditionat sau înlocuirea acestuia în casa dvs. este una dintre cele mai mari decizii pe care trebuie să o luati, deoarece activul electronic nu este doar o investiție pe termen lung, ci și o investiție costisitoare. Când vine vorba de a cumpăra un nou aparat de aer condiționat, puteți fi confuz datorită unei mulțimi de opțiuni disponibile pe piață. Pentru a lua o decizie buna, ar trebui să cumpărați un aparat de aer condiționat numai după luarea în considerare a unor factori importanți care vă pot ajuta să decideți.

Factori cheie de luat în considerare

În timp ce majoritatea oamenilor cred că bugetul este cea mai mare problemă, având în vedere caracteristicile unității de răcire, este de asemenea important sa luati in considerare si alte aspecte, dintre care unele sunt enumerate mai jos.

Eficiență energetică – Întrucât costul energiei electrice crește odată cu creșterea nivelului de mercur, o optiune este alegerea unui aparat de aer condiționat dublu split Daikin care consumă mai puțină energie și oferă o răcire mai bună. Climatizoarele moderne vin cu o eficiență energetică (EER) și orice unitate de curent alternativ cu mai multe stele va consuma mai puțină electricitate în comparație cu … cel care are un rating de stele inferior.

Testul de zgomot – Ar trebui să efectuați un test de zgomot înainte de a cumpăra un aparat de aer condiționat. Când vine vorba de achiziționarea de modele AC cu evaluări foarte bune sau excelente, s-ar putea să auziți numai sunetul unui ventilator care rulează. Pe de altă parte, modelele care obțin un punctaj echitabil ar putea perturba traversele ușoare, precum și traversele normale la toate vitezele.

Aparatele de climatizare de tip fereastră – aparatele de climatizare de fereastră sunt, în general, mai bune la suflarea aerului într-o direcție. Cu toate acestea, aceasta poate fi o achiziție bună numai dacă fereastra dvs. se află în centrul peretelui, deoarece numai atunci va arunca aerul uniform în dreapta sau în stânga camerei. Dimpotrivă, puteți evita această problemă dacă achiziționați o unitate de curent alternativ care are brațe ventilatoare rotative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.