Caruciorul potrivit pentru cel mic

Buna draga mea, stii deja ca fetita mea are aproape cinci ani si ca au trecut cativa ani de cand a renuntat la carucior. Nu stiu daca ti-am spus vreodata ca ea nu prea l-a folosit, ideea e ca pe la varsta de 9 luni, a renuntat. Plecam cu el de acasa si ma intorceam cu Maya in brate.

Cu timpul am inteles ca nu va merge in carucior la fel ca alti copii, dar in acelasi timp stiu ca nu trebuie sa comparam copii, asa ca nu asta este important. Totusi azi vreau sa vorbim despre caruciorul potrivit pentru cel mic, despre Zizi si despre cat de importanta este siguranta lui.

Stii deja ca voi pune pe primul loc siguranta fetitei mele, tocmai de aceea aleg sa vorbesc despre astfel de subiecte. Daca vei intreba in stanga si-n dreapta de carucioare pentru copii vei gasi o multime de modele si fiecare mamica iti va spune ca x model e cel mai bun, sau ca trebuie sa folosesti un carucior anume.

Am vazut ca in prezent au aparut o multime de modele, exista cumva posibilitatea sa fi fost si acum cinci ani, dar eu pentru Maya am ales unu clasic si usor de folosit. Ma bucur de alegerea facut pentru ca asa cum am spus putin mai sus, nu prea l-am folosit.

Mi-a atras atentia modelul de carucioare 3 in 1, fiind la pachet cu landou si casulet auto. Acestea sunt practice, mai ales ca landoul este transportabil si cosuletul auto, ii confera siguranta necesara celui mic, in autoturism.

Nu are sens sa ma repet si sa iti spun ca este important ca cel mic sa aiba scaunul special in masina. Totusi sa revenim la carucioare, pentru ca este necesar bebelusului. Trebuie sa stii sa-l alegi in functie de varsta dar si de ceea ce ai nevoie.

Pe Zizi gasesti tot ce ai nevoie pentru noul membru al familiei, fiind un magazin online pentru copii si parinti, au pus accent pe nevoile noastre si au considerat ca pot veni in ajutorul nostru si a celui mic, facand astfel totul mai usor. Pe site vei gasit tot ce ai nevoie pentru atat pentru proaspata mamica cat si pentru bebelus.

Fa alegerile potrivite pentru tine si familia ta, alege caruciorul potrivit pentru cel mic si pune siguranta pe primul loc. Doar asa vei stii ca cel mic este bine si ca nu vei regreta pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *