Criterii de alegere a pantofilor casual

Încălțămintea este peste tot – de la pantofi casual până la cizme, de la pantofi de alergat la sandale. Pantofii obișnuiți cuprind o categorie proprie și au multe de oferit, nu în ultimul rând faptul că ele îmbină confortul și stilul într-un mod în care pot fi potrivite câteva alte tipuri de pantofi.

Cea mai mare provocare în găsirea unui încălțăminte obișnuită, care se potrivește cu picioarele și simțurile modei, trece prin multitudinea de produse disponibile.

Pantofii obișnuiți vin în mai multe stiluri și modele și, din punct de vedere tehnic, cuprind totul, de la pantofi de cauciuc până la pantofi de salarie și adidași.

Cu toate acestea, există unele caracteristici obișnuite ale unei încălțăminte casual pentru damape care ar trebui să o păstrați în minte atunci când alegeti cel mai bun stil și se potrivesc pentru tine.

1. MATERIAL

Pantofii obișnuiți constau dintr-o gamă largă de materiale, dar cele mai preferate tipuri – cel puțin pentru banii dvs. – sunt piele, piele de căprioară și pânză.

Pielea, în special  piele cu strasuri sau margele, este un material comun, de calitate, folosit pentru a face pantofi casual. Este atrăgătoare din punct de vedere vizual, durabil și suficient de poros pentru a asigura o respirabilitate.

Pielea suedel este alcătuita din partea inferioară a pielii unei vaci și reprezintă o bază de încălțăminte pentru bărbați. Suede arata grozav cu blugi sau alte tipuri de pantaloni casual.

Pantofii din pânză sunt cei mai populari primăvara și vara, deși nu se limitează la acele sezoane. Adidașii, espadrillele, etc., constau din pânză și sunt ușoare și pliabile.

Câteva alte materiale care trebuie luate în considerare sunt piele de vițel și catifeaua. Pielea de vită este o piele netedă și arată bine pe multi pantofi casual, dar nu este un aspect cu adevărat casual, cum ar fi pielea cu pietre prețioase, piele de căprioară și pânză.

2. CONFORT

Casual implică „comfort” și printre multele motive pentru care bărbații aleg pantofii casual este comfortabilitatea lor. În plus, nici un producător de pantofi casual nu dorește să fie cunoscut ca fiind compania care vinde pantofi incomozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *