Https://www.realcont.ro agentia celor mai buni contabili din lume

De cele mai multe ori cautam lucruri, oameni si servicii de calitate premium, dar nu in locul potrivit. Mi s-a intamplat sa imi caut ceva de imbracaminte in mall sau in magazinele de haine de firma renumite si sa  nu gasesc nimic convenabil din punct de vedere al elegantei si al pretului. Apoi mi-am amintit brusc, cum am ocolit magazinul X, fiindca mi s-a parut banal.

Dezamagita ca nu am gasit unde m-am dus la pomul laudat cu sacul, am intrat si in magazinul umil, iar acolo aveau lucruri mai bune si mai frumoase decat peste tot unde fusesem!

La fel ni se intampla cand cautam un meserias bun sau un profesionist de exceptie. Ne intrebam rudele, cunoscutii influenti, dam anunturi prin ziare sau pe diferite site-uri, fara sa cautam profesionistii care au deja site si ne invita sa colaboram cu ei.

In momentul in care postezi un anunt, lansezi un semnal ca ai o nevoie urgenta si se va profita de situatia ta.

Nu te astepta ca bona care da curs solicitarii tale sa te crute, fiindca te va taxa la sange stiind ca ai postat anuntul fiindca ai nevoie urgenta!

Sa nu crezi ca vor fi  mai milosi avocatul, infirmiera, persoana pe care o soliciti la curatenie, din moment ce stiu cata nevoie ai de serviciile lor. Cand mai adaugi si cuvantul “urgent”, sa te astepti la sporul de urgenta!

Cel mai bine este sa intri tu pe site-ul lor, adica acolo unde se afla oferta. Adica nu incepi sa strigi in piata:” Cumpar rosii si cartofi!”, ci te duci catre cel care vinde, te preface interesat, apoi te duci la vecinul, intrebi si peste trei tarabe, iar in final te intorci. Abia atunci ai certitudinea ca ti se face un pret foarte bun.

Asa sfatuiesc eu oamenii sa procedeze, cand au nevoie de contabili, sa intre urgent pe https://www.realcont.ro si sa evalueze oferta acestei firme care de 15 ani furnizeaza cei mai buni specialisti ai momentului.

Unii poate nici nu stiu ca profesionistii de aici nu au pretentia sa li se dea un birou al lor. Un contabil obisnuit ar cere computer, imprimanta, spatiu de lucru cu toate conditiile asigurate, ei iti propun sa lucreze pentru tine de la distanta. Iti trimit prin e-mail tot ce doresti in timpul precizat de tine si nu vor fi sub nicio forma intarzieri din cauza lor.

Fiind o echipa, se organizeaza in acest fel ca totul sa fie facut repede si bine.

Ei vor lucra pentru tine fara salariu lunar si fara contributii sau impozite achitate de tine, angajatorule, catre stat ca sa le mearga vechimea si sa aiba asigurare medicala! Dupa cum exista magazine care te fidelizeaza prin reduceri de preturi sau cadouri si Realcont.ro este o firma de contabilie extrem de atenta cu partenerii ei de afaceri.

Nicaieri nu se gasesc atat de multe inlesniri, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei vechi.

Un contract semnat cu ei prima data inseamna plata seriviciilor contabile la jumatate de pret pentru primele trei luni. Nici nu ai intrat bine in randul partenerilor si ti se aplica tarif preferential.

Cercetarile de piata arata ca preturile lor sunt mai mici din start cu 25% decat cele practicate de alti contabili si de alta firme, iar la acest pret se adauga si discount semnificativ la semnarea unui contract pe 24 de luni, dar si pe 12 luni.

Rezervarea serviciilor lor pentru 2 ani vine la pachet cu 3 luni de gratuitate, iar rezervarea unei colaborari contractuale pe un an aduce o luna de servicii de contabiliatate gratuite.

Asigurare profesionala in caz ca gresesc au, asa ca mai imi ramane sa va vorbesc despre faptul ca stiu sa faca multe de tot.

In afara faptului ca la capitolul contabilitate sunt asi, te consiliaza, in cazul in care ca manager ai multe de pus la punct si multe dubii.

De asemenea, la cerere, se ocupa si de resursele umane si stii cat de greu este sa aplici corect grilele de salarizare.

Ei te ajuta la plata facturilor si a chiriilor, scutindu-te de grija si de timpul pierdut si te reprezinta in fata institutiilor statului care se ocupa de finante.

Te sfatuiesc sa nu mai cauti in alta parte un contabil, fiindca nu gasesti unul la fel de bun cum sunt cei de la Realcont.ro, iar mai avantajos ca aici, garantez ca nu poate fi in alta parte!

Agentii economici moderni au la indemana multe facilitate sa isi tina firma in topul celor mai bune si mai prospere.

In prezent ei sunt ajutati de la infiintarea firmei, pana la obtinerea avizelor de la pompieri si certificarile iso, pana la importantele evidente contabile.

Cu firme ca Realcont.ro sa tot colaborezi, fiindca este o placere sa stai de vorba cu angajatii si sa lucreze pentru tine!

De la an la an le vin clienti noi mai multi, fiindca partenerii vechi au devenit deja dependenti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *