O aniversare fericita pentru Maya

Buna draga mea, te salut cu drag, azi in prima zi de septembrie. Nu pot sa cred ca oficial a venit toamna, cel putin din punct de vedere calendaristic. Ne pregatim intens pentru inceperea anului scolar. Cumparam rechizite, haine noi dar si multe alte lucruri necesare celor mici pentru noul an.

Pe cat de repede se apropie noul an, pe atat de repede se apropie aniversarea fetitei mele, de aceea am decis sa caut din timp informatii si echipa potrivita pentru a-i oferi o aniversare de neuitat.

M-am uitat dupa diferite personaje si asa am ajuns sa caut paradisul personajelor, fiind un site ce mi-a fost recomand de o prietena. Am intrat pe site, m-am interesat si am gasit ceea ce cautam. Pe site-ul lor am gasit serviciile complete pentru o aniversare de neuitat.

Am gasit-o pe Buburuza Miraculoasa, cele trei personaje din Eroi in Pijama, Super Women, dar si multe alte idei la fel captivante si atragatoare pentru cei mici.

Fetita mea are o mica fascinatie pentru Olaf din Regatul de gheata si aici l-am gasit. Tot de aici voi lua o Piniata, seturile aniversare dar si costume pentru ea si invitati ei.

Iti pot spune drept ca ma asteptam la niste preturi mult mai piperate, dar am ajuns sa ii dau dreptate persoanei care mi-a recomandat serviciile lor, au preturi pentru toate buzunarele si in acelasi timp o gama larga de servicii.

Pot sa iti mai spun ca ii gasesti la numarul de telefon 0726 340 390 si la adresa de mail: contact@paradisulpersonajelor.ro, aici le poti adresa intrebari si poti cere o oferta pentru ceea ce tu ai nevoie.

Ma gandeam inital sa aleg o aniversare clasica, dar pana la urma varsta de cinci ani este destul de speciala asa ca m-am gandit sa fie una memorabila. Am decis sa aleg o echipa din timp, ziua ei de nastere este pe 13 noiembrie si chiar daca suntem abia in septembrie dar vreau ca totul sa fie special, sa fie din timp pentru ca nu vreau sa stau cu grija si cu stres ca am uitat ceva.

Stiu ca s-au schimbat multe, stiu la fel de bine ca pe viitor vor fi alte aniversari la fel de importante, dar intr-un fel sau altul cred ca varsta de cinci ani, merita sarbatorita altfel, mai ales ca ea isi doreste sa mearga la un loc de joaca si sa aiba animatori.

Paradisul Personajelor va ofera servicii impecabile, animatori pentru aniversari dar si ursitoare pentru botez. Pe langa cele mentionate mai sus, trebuie sa stii ca la sectia galerie vei gasi fotografii cu personajele disponibile si la sectia servicii – informatii legate de ceea ce iti pot pune la dispozitie.

Indiferent de ceea ce noi ne dorim, indiferent ca este intai septembrie si ca urmeaza sa inceapa scoala, cei mici doresc mereu ceva nou si mereu isi vor imagina o multime de lucruri, iar lista cadourilor…va fi mereu lunga si plina de jucarii gasite pe internet sau la televizor.

Alege serviciile celor de la Paradisul Personajelor, cu siguranta vei avea parte de o aniversare de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *