Tu stii ce alternativa iti este pusa la dipozitie in detrimentul stirilor live?

Nu putine sunt momentele in care ti-ai fi dorit sa vezi o stire live si nu ai putut din cauza faptului ca nu erai acasa sau erai extrem de ocupat. Acesta este unul dintre marile dezavantaje ale buletinelor de stiri de la tv – daca nu esti atunci cand se difuzeaza, nu mai ai cum sa vezi si sa auzi tot ceea ce s-a intamplat in ziua respectiva.

Alternativa online este mult mai avantajoasa. In primul rand, pentru ca iti permite sa vizualizezi aceeasi stire ori de cate ori in doresti. Iar in al doilea rand, pentru ca nu se respecta o anumita ora pentru a difuza noi vesti – ori de cate ori se intampla ceva, platformele online iti pun la dipozitie informatii relevante in cel mai scurt timp.

Te increzi sau nu in toate site-urile de stiri?

Site-urile de stiri sunt o alternativa optima, este adevarat, insa te increzi intotdeauna in ce spun ele? Exista numeroase tipuri de platforme de stiri printre care si cele mai putin prietenoase. Prin mai putin prietenoase ma refer la faptul ca de multe ori accentueaza gravitatea unei intamplari doar pentru a atrage atentia. In acest fel, continutul de baza se pierde si implicit si informatia de interes pentru tine.

Ce ar fi sa spui PAS stirilor facute doar pentru a-ti atrage atentia si sa te informezi doar dintr-o sursa sigura? Am o recomandare pentru tine si anume site-ul de stiri Momentum. Iti fac aceasta recomandare pentru ca aici vei gasi stiri de ultima ora, bine puse la punct, fara loc de interpretare sau accenturare a gravitatii.

Stiri din sport la un click distanta

Stirile din sport sunt printre cele mai de impact din aceasta lume a evenimentelor. Avand in vedere cate sporturi exista, cate transferuri se realizeaza in momentul in care tu citesti acest articol, cate meciuri decisive au loc acum, este normal ca stirile din acest domeniu sa circule ca painea calda.

Momentum are pregatita o rubrica de stiri sportive de actualitate si de interes pentru tine. Poti afla ce s-a mai intamplat cu echipa ta preferata dupa ce vii de la munca si te relaxezi pentru ca sursa ta se afla doar la un click distanta. Nu in ultimul rand, atunci cand la tv se joaca un meci important, iar tu nu poti sa il vizionezi, poti accesa site-ul de care iti vorbesc pentru a afla informatii despre modul de desfasurare al meciului.

Daca vrei sa fii la curent cu toate aceste stiri din sport ai nevoie de o platforma ce pune pe primul loc informatiile corecte de care tu ai nevoie. Probabil nu de putine ori ti s-a intamplat sa cauti o stire de interes pentru tine si sa gasesti doar informatii ce ocolesc subiectul propriu zis. Este destul de deranjant sa nu poti avea informatia de care ai nevoie intr-un timp optim.

Nu uita de Momentum ori de cate ori iti doresti sa afli primul ce se mai intampla in lumea sporturilor si nu doar atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *