Cu UnionClaim poti rezolva problema zborurilor pierdute

Buna draga mea, o noua zi, un nou subiect care sper sa iti placa. Nu stiu daca pana acum ai apelat la ajutorul avioanelor pentru a pleca in vacanta sau in calatorii de afaceri, eu una inca nu, dar da-mi voie sa iti spun ca am avut cateva rezerve in aceasta privinta.

Ti s-a intamplat vreodata sa pierzi un zbor sau sa fii nevoit sa astepti ore sa pleci si asta din cauza unor intarzieri ce nu tin de tine? Iti spun drept sa ca am auzit destule situatii in care au pierdut zborul sau din cauza unor conditii meteo nefavorabile au fost nevoiti sa astepte in aeroport cateva ore bune, pentru ca nu plecau avioanele.

Stiu ca daca vorbim de vreme si de conditii meteo nefavorabile, vorbim de siguranta oamenilor, dar spune-mi te rog cine te despagubeste, cum recuperezi banii dati pe un bilet de avion, despre care stim deja ca nu sunt tocmai ieftine?

UnionClaim este o companie din Targu Mures specializata in acest domeniu. Ei vor stii exact ce trebuie facut in aceasta privinta, pentru ca ei iti vor spune daca esti eligibil pentru a fi compensat sau despagubit si care este valoarea acestora.

Daca vei cauta pe internet despagubiri intarziere avion, vei ajunge pe pagina lor de internet, de unde vei afla o multime de informatii utile, dar si datele lor de contact, pe care te sfatuiesc sa le salvezi, pentru ca niciodata nu stii cand vei avea nevoie de ele.

Desi nu am zburat pana in prezent cu avionul pe viitor vreau sa schimb acest lucru, consider ca macar o data in viata trebuie sa fac asta, si pentru ca acum stiu la ce firma trebuie sa apelez in caz de intarzierea zborului.

Stiai ca exista un regulament pentru intreaga Europa conform caruia pasagerii aerieni pot primi compensatie financiara daca ajung la destinatie cu peste trei ore intarziere?

Eu una recunosc ca nu stiam acest lucru, dar in acelasi timp ma bucur ca am descoperit aceste informatii si ca le pot impartasi cu tine, pentru ca acum vom stii cine ne poate ajuta, dar si alte informatii la fel de utile pe care nu orice persoana le cunoaste.

In concluzie, daca alegi avionul ca mijloc de transport pentru vacantele tale, sau pentru calatoriile de afaceri, nu mai trebuie sa iti faci griji daca intarzii pentru ca UnionClaim va stii exact ce trebuie facut si daca esti eligibil pentru compensatie financiara, plus ca da-mi voie sa iti zic si faptul ca vei plati serviciile lor doar daca vei primi compensatia financiara cuvenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *