Solutii complete pentru casa si gradina!

Prima data cand am ales sa pornesc pe drumul meu, am facut acelasi lucru pe care l-ar face orice persoana aflata la inceput de drum, in cautarea unei locuinte personale. Mi-am luat dupa mine tot arsenalul, de la mobila veche, daruita de ai mei, pana la toate lucrurile in care investisem pe perioada cat am stat in chirie. E de la sine inteles ca o asemenea schimbare vine si cu ample compromisuri. Nu tot arsenalul meu arata bine si modern, asa cum vezi ajum in majoritatea caselor, dar trebuia sa ma conformez.

Puteam sa optez pentru un apartament sau o garsoniera, dar m-am gandit ca poate in timp voi dori sa-mi intemeiez si o familie, asa ca m-am orientat catre o casa potrivita in dimensiuni si cu o curte in fata casei, acolo unde puteau foarte bine sa se joace viitorii mei copii, in deplina siguranta.

Evident ca timpul a trecut pe repede inainte si si-a pus imediat amprenta pe tot ceea ce inseamna necesarul unei case. A inceput sa scartaie mobila, parchetul, fapt peste care as fi putut trece cu usurinta daca nu s-ar fi transformat intr-o adevarata simfonie insuportabila. 

Dar cum lucrurile se potrivesc de asa natura incat sa se strice toate deodata, colac peste pupaza au mai aparut si probleme la sistemul de iluminat, in bucatarie parca electrocasnicele nu-si mai gaseau locul iar vecinii isi tot aruncau ochii in gradina si prin geamuri sa vada ce se mai petrece pe la mine.

Atunci m-am decis ca nu se mai poate trai in astfel de conditii si, cu cativa bani pusi deoparte m-am gandit sa caut solutii pe masura.

Noroc cu tehnologia din zilele noastre care te salveaza din orice situatie. Am inceput sa caut accesorii si articole complete pentru casa si gradina, din magazine exclusiviste care pun la dispozitie tot necesarul de care ar putea avea nevoie un individ ca mine. Mi s-a parut mai comod sa gasesc toate lucrurile de care am nevoie intr-un singur loc, sa le comand si sa le asez pe toate in prim plan deodata si sa-mi iau de-o grija.

Am descoperit de indata solutii de iluminare adecvate, de la aplici, veioze, lampi, cabluri, etc. fel si fel de articole pentru a rescrie acest capitol extrem de subret si important. Si le-am gasit si la preturi accesibile, intr-o varietate larga.

Apoi am cautat si un cadru de pat si o saltea adecvata, care sa-mi ofere un somn linistit si o noua zi plina de productivitate. Rezultatul nu a fost prea departe, ci doar la cateva click-uri distanta, la fel cum erau si solutiile adecvate pentru gradina. In sfarsit mi-am putut pune la punct tot arsenalul in materie e gradinarit. Mi-am luat tot ce aveam nevoie cat sa transform aceea gradina banala intr-un mini colt viu, plin de flori si verdea. Ba mai mult! Datorita ofertelor si reducerilor mari, mi-am cumparat inclusiv o piscina gonflabila pe care o folosesc de fiecare data in sezonul cald si in timpul liber.

Tu cat de des te folosesti de eComod, pentru a gasi solutile complete pentru casa si gradina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.