Tipurile de camioane disponibile pentru vânzare la EurolucTruck

 Se poate afirma, pe baza unor dovezi concrete, că transportul stă la temelia economiei din România. Nu puține sunt firmele din țara noastră ce s-au axat strict pe transporturi pentru avantajele cu care vin la pachet aceste servicii.

Dacă și tu îți dorești să îți contruiesti o carieră cu pași siguri în această direcție, atunci EurolucTrucks reprezintă punctul tău de sprijin. Firma îți dă posibilitatea să achiziționezi camioane profesionale, second hand, sub certificarea calității– de transportul lor până la adresa ta se vor ocupa ei.

Flota ce îți este pusă la dispoziție

MAN și DAF sunt mărci de camioane ce îți sunt puse la dispoziție pe euroluctrucks.ro. În cele ce urmează îți voi prezenta câteva dintre modele cheie, cele de un mai mare interes pentru publicul român și probabil și pentru tine.

  1. MAN TGX 18.440

În această categorie se regăsesc 3 modele. Diferența majoră dintre ele este anul de fabricație: 2013 și 2012, dar și țara de origine: Belgia și Olanda.

De exemplu, MAN TGX 18.440, fabricat în 2013, are 530.000 kilometri parcurși până acum. Totodată, puterea motorului este de 440 cp – el fiind de origine din Belgia.

Alt camion marca MAN, fabricat în 2012, are 690.000 km parcurși până în prezent. Țara de orgine este Belgia, iar puterea motorului este de 440 cp.

DAF XF 105 este un alt camion regăsit în flota disponibilă la EurolucTrucks. Fabricat în 2012 în Belgia, acesta are un motor cu o putere de 410 cp și 720.000 parcurși până în momentul de față.

Dacă îți dorești ceva mai nou poți opta pentru modelul MAN fabricat în 2015 în Olanda. Puterea de 480 cp și 180.000 sunt specificațiile pe care trebuie să le ai în vedere dacă îți dorești să faci o alegere înțeleaptă.

Ai garanția unei achiziții bine făcute!

După cum am spus anterior, EurolucTrucks îți livrează camionul second hand dorit direct la tine acasă. Trebuie să știi că înainte de a face acest lucru, profesioniștii EurolucTrucks le supun unor verificări tehnice detaliate, deci nu ai niciun motiv de îngrijorare cum că nu vei primi un camion de calitate, performant.

Știai că…?

  • MAN este o companie germană ce se ocupă de producerea autobuzelor și camioanelor de puteri mari și tonaj pe măsură?
  • În 2008, firma MAN a sărbătorit 250 de ani de la înființare?
  • DAF este un brand olandez ce a cucerit publicul român datorită camioanelor performante pe care le scoate pe piață?
  • În 2016, DAF a sărbătorit 50 de ani de când produce camioane?

Firma EurolucTrucks se ocupă de toate cele necesare pentru ca transportul tău să fie unul sigur, rapid, cu toate actele în regulă. Nu uita că dispui de garanție în ceea ce privește integritatea camioanelor – vor sosi la adresa ta întocmai după cum prevede în contract, fără urmă de defecțiune.

Accesează https://www.euroluctrucks.ro/ și vezi care dintre modelele de camioane disponibile este cel optim pentru ca tu să îți deschizi o afacere în acest domeniu, al transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *